Reklama

Reklama

Swerve

Trailer

Obsahy(1)

Colin cestuje autem na pracovní pohovor, když se stane svědkem tragické dopravní nehody. Jeden řidič je otřesen a druhý mrtvý. Opodál leží kufřík plný peněz, Colin odolá a předává ho místní policii. Netuší však, co dobrý skutek způsobí. (cezero)

Videa (2)

Trailer

Recenze (14)

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Přidávám se ke skupině diváků, pro který se stala vrcholem snímku Emma Booth (ať už v plavkách, bez plavek v bazénu, nebo jenom ve spodnim prádle). Zbytek už je jenom taková omáčka dokazující, že s rutinérem v křesle režiséra, průměrnejma hercema a nižšim rozpočtem je většinou lepší točit přímočařejší filmy, než se pokoušet o něco komplikovanějšího a ve výsledku zbytečně překombinovanýho, dvě silnější hvězdy. PS: Hudební doprovod všech scén byl totálně mimo. ()

smith22 

všechny recenze uživatele

Začátek mě docela chytl, zbytek spíše průměr ale dá se říct, že celou stopáž film působí jako magnet, který vás udržuje v křesle.A když konečně dorazíte do cíle tak v celkovém zhodnocení je to opravdu spíše průměr.Každopádně herecky i typově a co se týče ženského charisma zaujala Emma Boot - Nešlo si nevšimnout, že mezi herci vyčnívala. ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele

A tak nebylo to úplně špatné, kamera je docela slušná, herci se poměrně snaží, dva vtípky oukej. Škoda, že se tvůrci včas nerozhodli, jestli to má být černohumorné, nebo vážněji míněné. Scénář je sice vytažen hollywoodskému nezaměstnanému scenáristovi z prdele a nad motivacemi postav a logikou raději nepřemýšlet (třeba když máme na stanici mrtvého poldu, divné, že jeho smrt nikdo nevyšetřuje; jak polda zjistil, ve kterém kupé ve vlaku z mnoha se má schovat? apod.), čekal jsem i větší twist v závěru nebo otočení vztahů, a nakonec jsem se ani nedozvěděl, jestli chlápek stihl pohovor. :-) ()

Silas 

všechny recenze uživatele

Na můj vkus možná až příliš náhod, které hýbou spletitými osudy postav. Na druhou stranu nutno uznat, že právě ony dávají dojem přirozenosti a ne stylizovanosti/chtěnosti, jak u filmů bývá zvykem. Jinak je strašně cítit, jak moc si Lahiff psaní scénáře i jeho realizaci užíval. Těžko říct, nakolik brát film vážně, řekl bych tak zpola, ale jednohubka to je velmi příjemná. ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Pecka, ktorá dovidí na čokoľvek . Je to proste cool a ak poznáš ten výraz - tak si to užiješ ! Alebo Ti vyprchal U TURN - Mne ee- pradiem už druhý deň. Vo voľnom čase očakávam špecialistu, ,ktorý to potvrdí prípadne zneguje do jadra - on to vyčuchá a vyjadrí seba, sám si svoje...intelektuálne nič..Prehodenie volantu a celkový feeling, Ma hovadsky neopustil do dnes.Smekám - podobné snímky sú užitočné, pre divácke zdravie. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (5)

  • Neverest je skutečné místo ve Flinders Ranges na jihu Austrálie, ale známější je pod názvem Neverest Hill. (Cheeker)
  • Jina (Emma Booth) je jediná ženská postava ve filmu. (Cheeker)

Reklama

Reklama