Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Natalie Cantonová je dokonalá dcera. Nevinná. Citlivá. Pořádná. Natáliin život prostých radostí a obav se převrátí na ruby, když její matka zemře v den Svatého Valentýna. Křehká bílá růže se pro Natálii stane jediným spojením mezi matkou, kterou ztratila. (oficiální text distributora)

Recenze (3)

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Ryze dívčí příběh o vyrovnání se obyčejné dívky se smrtí své matky. Že to pro některé jedince není jednoduchou záležitostí máme možnost v tomto snímku vidět. Cit, láska a vzpomínky nenechají zapomenout a tak se takovým pojítkem stane obyčejná bílá růže. Snímek je natočen s respektem a soucítěním. Místy je znát přesah poetismu, ale na takový námět je toho dohromady sakramentsky málo. Škoda, celkově by to vyznělo přeci jen o něco lépe. Snímek není rozhodně pro všechny. Kdo nezažil, nepochopí. A to platí dvojnásob pro toho, kdo nemá dívčí citlivou duši. ()

Tommassi3 odpad!

všechny recenze uživatele

"Před několika dny se k nám zaběhl velmi zvláštní kůň !! Nebyl to obyčejný kůň !! Byl to velmi výjimečný kůň.." Byl to taky silně věřící kůň.. A jmenoval se ?? To už nevím !! Jo, vlastně vím, jen bych radši nevěděl.. Ten kůň se totiž jmenoval Paul McKellips, byl z nějakýho americkýho buranova a dokonce si sem tam zahrál na režiséra.. Tak asi proto je tahle šmíra taková konina.. Takže pokud mezi ranní a večerní bohoslužbou rádi kouknete na hezký film s dialogy, u kterých se jiným dere to obligátní WTF ?? ven skrz lebku, pak vám mohu Růže pro Natálii jen vřele doporučit.. Já si příště místo podobné perly radši budu hrát celé odpoledne s tím koněm, co se používá v kanceláři..;) ()

Reklama

cariada odpad!

všechny recenze uživatele

Viděl jsem asi poslední půl hodinu a bylo to utrpení. Nemělo to žádný děj, vůbec jsem nevěděl o co že tam jde, ale jak se ukázalo bylo to stejně jedno. Takovéhle filmy jsou o ničem a jejich smysl nechápu. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama