Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rui je charismatický vůdce náboženské skupiny, který se po dopravní nehodě stane terčem médií. Proto je přemístěn svou rodinou na odlehlý ostrov, kde mu společnost dělají tři bodyguardi. Není jasné z čí strany přichází nebezpečí, ale Rui nevěří nikomu. Jeho rodina vede skupinu již nějakou dobu, jelikož se to prokázalo jako velice výdělečná činnost, a bodyguardům se nedá kvůli jejich pochybné minulosti také zrovna věřit. Rui je polapen mezi oddaností ke skupině a touhou začít nový život, což způsobí události, které mají nevyhnutelný konec. (Jigvell)

(více)

Recenze (2)

Cedr 

všechny recenze uživatele

I'm the Flash! hned na první pohled zaujme netradičním zasazením do Okinawy, které filmu sluší. Špičkové obsazení, poutavé vypravovaní a zejména dokonalý soundtrack. Tedy klasický Toyoda. Příběhově sice asi nejde o jeho nejsilnější příspěvek nicméně jako celek to funguje skvěle. ()

mortymer 

všechny recenze uživatele

Najväčším prekvapením je určite návrat do mestského prostredia, ktorý signalizoval už Toyodov predošlý film. Vyspelý Ryuhei Matsuda tu pôsobí veľmi príjemným dojmom a pre mňa asi najväčším plusom celého filmu. Dej sa točí okolo chlapa, ktorý je tvárou čoraz väčšej náboženskej skupiny, ktorý po dopravnej nehode chce zostať v úzadí. Veľmi zaujímavý počin, ktorý svoju odlišnosťou dosť pripomína Hanging Garden. ()

Reklama

Reklama