Reklama

Reklama

Tak kvete čas

(festivalový název)
  • USA All Flowers in Time
Krátkometrážní / Fantasy / Horor / Thriller / Sci-Fi
USA / Kanada, 2010, 14 min

Obsahy(1)

Co znamená to zvláštní červené světlo v jejich očích? Tentokrát to není od fotografického blesku. (Festival krátkých filmů Praha)

Recenze (4)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Experimentální kousky mi v žádném případě nevadí, ale musejí mít dobrou „výplň“ děje a hlavně nesmí nudit. Tady se tak však nestalo. Povětšinu času jsem musel sledovat nezáživnou kokotinu, jejíž myšlenku asi pořádně chápal jen sám tvůrce (no možná ani on sám) – některé dialogy byli doslova ubíjející. Když začalo to hekání (ženský sten), tak jsem zbystřil – že by se přeorientovali na „péčko“? To stěží, ale ke konci snímku se přece jenom zlepšila atmosféra a ani některé efekty nebyli vůbec špatné. Na víc jak dvě hvězdy to však není. 35% ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Nieje to také rozmazané, ako sa tvrdí. Námet s tým, že sa proste ,,červené očičká,, na fotografiách nevyvíjajli len tak z ničoho nič, je tak absurdné, až je to uveriteľné. Som zvedavý, kde sa to všetko podelo v dnešnej digitálnej dobe. Pozor, za vami! ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Zajímavý film, který vyhrává vlastně jen tím, jak na sebe vrší podivné nápady a hlavně tím, jaké je jeho zpracování. Některé nápady, hlavně v druhé polovině jsou skutečně dobré, na druhou stranu, jako experimentální film to není zase až tak moc imaginativní. ()

Reklama

Reklama