Reklama

Reklama

Cabin Fever: Patient Zero

Trailer

V Karibiku se výletní loď srazí s výzkumnickým plavidlem. Srážka není nijak katastrofická a nic hrozného by se nestalo, kdyby ovšem na palubě výzkumnické lodi nebyl masožravý virus, který zabije každého, kdo s ním přijde do styku. (topr harley)

Videa (1)

Trailer

Recenze (104)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

U mňa fajn, vlastne k tomu nemám ani nejaké veľké výhrady. Niekoľko nezabudnuteľných scén to v mojich očiach ťahá veľmi, ale veľmi vysoko (súboj dvoch infikovaných ženských, orál, vibrátor, scénka s pištoľou a podobne), nakrútené je to naozaj pekne, masky a gore na vysokej úrovni. Čo zase mne veľmi nesedelo, tak to boli niektorí otravní herci. Jeden je infikovaný, ďalšia zomiera niekde v stane a oni sa tam musia hádať kvôli totálnym prkotinám - aké typické pre béčkový horor, asi je len málo takých, kde by som to ešte nevidel. A zase tam musí byť nejaký záporný píčus, ktorý chce zachrániť svet (oj), v tomto smere by sa už naozaj hodil aspoň kúsok originality. Ale ináč ma to bavilo, rozhodne lepšie ako tá komediálna dvojka. Na kvality jednotky sa to u mňa ale nechytá. ()

Flaxik 

všechny recenze uživatele

Jednička byla amatérská kokotina, dvojka rádobyvtipná píčovina, takže nám pro trojku zbývá už jen ten análek (ale to vlastně u trojky není nic divného), kam opravdu film i s celým štábem patří. Sam Křepelka nenosí prsten, teď už nosí bacily a jde mu to o poznání hůř, měl asi zůstat u šperků, ale pořád je snesitelnější než většina kreténů na obrazovce. A ty jakože efekty? Jakože hnus a šokézní? Jakože nenamalovaná mezi lidi? No kde to jsme? Krvavou lízačku si každej užije minimálně jednou měsíčně, nevím, proč okolo toho tak poděláváte, svléknutí rukou už bylo v jednom čínském krváčku efektněji, ale poprava dildem mezi oči, uznávám, to byl epický kus umění. Faktem je, že kdyby se nejednalo o "značku" Cabin Fever, asi bych tomu dal i milosrdné dvě hvězdy, ale nasrat. ()

Reklama

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Prequelovo pojaté pokračovanie rozbehnutej "Cabin Fever" série sa po bezproblémovej a zábavnej jednotke, nasledovanej inou; síce zábavnou, ale nedotiahnutou dvojkou dostáva v tretej časti zase trochu inde a starý známy mäso-napadajúci vírus sa tento raz rozšíri v malebnom Karibiku. Čo nemusí byť nutne zlé - závisí hlavne od preferencií diváka. Mne sa však ten kvalitatívny prepad zdal zase o niečo výraznejší než v predchádzajúcej časti a to prakticky vo všetkých aspektoch, ktoré "Patient Zero" ponúkal. Ale stále to nie je vyložene zlé či nepozerateľné. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Po hodně dlouhé době jsem se rozhodl vrátit se k sérii Cabin Fever, kterou v roce 2002 odstartoval Eli Roth a rozhodně jsem neprohloupil. Je sice pravda, že dvojka na mě moc velký dojem neudělala, ale nemohl jsem si prostě tento „prequel“ nechat ujít. Navíc režisér Andrews nepatří mezi režisérské břídily a jak se ukázalo, dokázal celkem obstojně ukočírovat i tento film. Asi nejvíce se mi líbila změna prostředí, protože krásy Dominikánské republiky (coby lokace kde se natáčelo) se prostě nedají snad ani popsat. To myslím především z cestovatelského hlediska. Pojďme ale zpátky k filmu. Pokud překousneme prvotní seznamování s naší čtveřicí „pařmenů“, ve kterém samozřejmě nesmí chybět alkohol, sex ani rádoby drsné hlášky a budeme se soustředit především na hororovou podstatu filmu, asi jen málokdo bude zklamán. Scénář nám sice nabídne několik nezáživných pasáží, ale na své si jinak přijdou především milovníci gore scén a krvavých „lázní“. V tomto se tvůrci doslova vyžívali a musím uznat, že se zde objeví hned několik nezapomenutelných scén. Zvláště pokud se vám podobné filmy s postupným rozkladem lidského těla líbí. Chudák Jillian Murray toho musela „vytrpět“ asi nejvíc. Od úsměvné erotické předehry, přes totální rozklad až po robertkovou scénu. ()

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Předešlé díly se mi líbily, ale tohle tedy byla totálně debilní kokotina. Herci a herečky byli absolutně neschopní, a to včetně Samvěda Křepelky, kterého jsem ani nepoznal. Příběh se mi hrozně nelíbil. Veškeré masky byly hrozně špatně udělané a ani sebevětší tma neskryla obrovský amatérismus. Dlouho jsem neviděl tak nepovedený horor. Respektive pokus o horor. Nenapadá mě vůbec nic pozitivního, co ve spojitosti se snímkem zmínit. Nudný úvod, poté se pár postav poblije protější do ksichtu. Všem se postupně odloupe kůže. Jinak není naprosto nic k vidění. Atmosféra absolutně nulová. Bylo peklo vše vůbec dokoukat. Totální sračka. Doporučuji vyhnout se filmu tak, jak jen to bude možné. ODPAD!! ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v Dominikánské republice. (Terva)

Reklama

Reklama