Reklama

Reklama

Cabin Fever: Patient Zero

Trailer

V Karibiku se výletní loď srazí s výzkumnickým plavidlem. Srážka není nijak katastrofická a nic hrozného by se nestalo, kdyby ovšem na palubě výzkumnické lodi nebyl masožravý virus, který zabije každého, kdo s ním přijde do styku. (topr harley)

Videa (1)

Trailer

Recenze (104)

matestlust 

všechny recenze uživatele

S předchozími díly toto vlastně nemá moc společného.Sice jde opět o zákeřný virus, ale celý průběh, postup i historie viru je úplně jiná. I nakažení mají jiné příznaky, jiné chování...Celý film se od začátku tváří hodně ,,vážně ", což jsem bral jako veliké plus, postupem času ale na vážnosti ubere, některé scény, které mají zřejmě odlehčit černým humorem, moc povedené nejsou, některé pasáže jsou docela trapné, na druhou stranu je tu plno skvělých míst, hodně povedeného gore a pěkná atmosféra ( většina filmu ve tmě, klasické ,, lekačky" vcelku vycházejí + útroby výzkumné stanice mají vážně grády ). Pro mě nadprůměrná jednohubka. 3,5 * ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Je to úplně jinej film, než předchozí dva díly = zapomenout na ně a brát ho s čistou hlavou. Jakoby návrat k zombáckým klasikám ... ano běhání odsud tam a zpět atd., jenže v přítmí, v napětí, (scéna otevírání dveří asi 1- 2 min ... ), takový jakoby "Fulciovský" ... Zlý, odporný, nekompromisní ... Prostě horor. No a prvních 20 minut ... ano, ale to je ten kontrast krásnýho prostředí a koziček, plaveček, namakanejch tělíček versus to, co příjde potom - což jsem čekal a taky se to splnilo ... Osobně to vidím v mnohem širších souvislostech a nekoukám "jen" na jednotlivý scény/pasáže .... Ten film se měl asi jmenovat jinak, bylo by to vhodnější... Myslím si, že kdo "nepobral/nepřijal", tak nepochopil a tím ztratil 91 min skvělé napínavé zábavy. Ale to už je jeho problém. Já jsem nadšenej, kupodivu ... :-) ()

Reklama

verbal 

všechny recenze uživatele

Chatařská horečka opět udeřila, z Mordoru ji tentokrát přitáhl Samvěd Křepelka, aby s Nulovou trpělivostí hemoragicky rozložila další partičku nesympatických hereckých antitalentů. Pokud vám po leasingu ještě nikdy nezůstal na bradě rozkládající se stydký pysk, tak nic nového pod sumcem. Podprůměrné čvachtání dekompozitujicími tkáněmi, blití si krvavě žlutohnědých žaludečních abscesů vzájemně do xichtů, odpadávání hnijících končetin a další standardní, unylé leproviny. Nejste li tedy jeden z těch místních mentálně narušených gore masturbantů, hoďte si raději doma do některého ze zábavných, tepelných či mělnících spotřebičů nějakého toho domácího mazlíčka, garantuji vám, že si užijete daleko více legrace. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Štyria mladí Američania sa vyberú súkromnou loďou na odľahlý, neobývaný ostrov uprostred Karibiku. Má to byť rozlúčka so slobodou jedného z nich. Svojej svatby sa však už nedožije. Ostrov totiž nie je tak celkom ľudoprázny. Nachádza sa na ňom tajné výskumné laboratórium, z ktorého unikol agresívny smrteľný vírus. Prenáša sa telesnými tekutinami a je extrémne nákazlivý. Krvácajúce vredy, mokvajúce vyrážky, rozklad pokožky, zvracanie, hnis... Úmrtnosť je sto percentná. Takže výlet do exotického raja sa mení na strašlivú nočnú múru. *** ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Chaotická nuda s céčkovou výpravou, iritujúcou hudbou, množstvom wtf momentov, miestami až smiešne prehrávajúcimi hercami a tak trápnym strihom, že to vyzerá jak poviedkový film. Jediné čo funguje je posledných asi 5 minút + titulky. Za ne teda päť percent navrch, na tú slabú dvacinku. Andrews sklamal na celej čiare a natočil ešte horší film, než bol Rothov primitívny originál. Ti West rulez !! ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v Dominikánské republice. (Terva)

Reklama

Reklama