Reklama

Reklama

Cabin Fever: Patient Zero

Trailer

V Karibiku se výletní loď srazí s výzkumnickým plavidlem. Srážka není nijak katastrofická a nic hrozného by se nestalo, kdyby ovšem na palubě výzkumnické lodi nebyl masožravý virus, který zabije každého, kdo s ním přijde do styku. (topr harley)

Videa (1)

Trailer

Recenze (104)

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Cabin Fever“ není mojí oblíbenou sérií a „Cabin Fever: Patient Zero“ nebude můj oblíbený film, ale jsou zde věci, které mě tu bavily. Kromě gore, které je dobré s hnusné, to je například i přítomnost Seana Astina, anebo docela zajímavé a funkční změny prostředí. V porovnání s dvojkou to na mě působilo velmi obdobně se záchvěvy pozitivního přístupu k filmu. Na průměr to ale pořád nemá. ()

Flaxik 

všechny recenze uživatele

Jednička byla amatérská kokotina, dvojka rádobyvtipná píčovina, takže nám pro trojku zbývá už jen ten análek (ale to vlastně u trojky není nic divného), kam opravdu film i s celým štábem patří. Sam Křepelka nenosí prsten, teď už nosí bacily a jde mu to o poznání hůř, měl asi zůstat u šperků, ale pořád je snesitelnější než většina kreténů na obrazovce. A ty jakože efekty? Jakože hnus a šokézní? Jakože nenamalovaná mezi lidi? No kde to jsme? Krvavou lízačku si každej užije minimálně jednou měsíčně, nevím, proč okolo toho tak poděláváte, svléknutí rukou už bylo v jednom čínském krváčku efektněji, ale poprava dildem mezi oči, uznávám, to byl epický kus umění. Faktem je, že kdyby se nejednalo o "značku" Cabin Fever, asi bych tomu dal i milosrdné dvě hvězdy, ale nasrat. ()

Reklama

TheDon 

všechny recenze uživatele

Samvěd Křepelka jako patient zero. To mně poser Froda. Banda trotlů si vyjede na "bachelor party" na ostrov. Ten je plnej nákazy a jeden po druhým kalí s odpadávajícíma kusama svýho vysportovanýho body. Nijak extra mě to nenadchlo a když frajerovi ulítla ruka s kvérem přímo do jeho zombie ksichtu, tak mě to dokonce i rozesmálo. Hodně slabý dvě. 25% ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Sem velkým příznivcem série Cabin Fever a tak mě toto pokračování potěšilo! Jednička byla supr novým počinem do těchto vod, bohužel dvojka sklouzla do odpadní stoky se svou naivní látkou (spíše trapným humorem, než hororem) a nyní máme po 5ti letech možnost zakusit další rozpustilý díl. Ano, má to své malé mouchy, ale já sem se příjemně pobavil. Dostalo se mi všeho, po čem mé srdíčko tak dlouho toužilo. V tom případě sem si vzpoměl na svou druhou skvělou sérii REC a zjistil sem, že se letos mohu těšil na další (již v pořadí) 4tý díl. Jen tak dál a sem zvědavý kam se s CF: Outbreak dostaneme! 80% ()

Morholt odpad!

všechny recenze uživatele

Tak to tu máme zase. Parta nesympatických a nadržených jelit si vyrazí užívat krásy Karibiku a shodou okolností se vylodí na ostrově, kde je ultrasupertajná laboratoř s rozšířenou nákazou požírající tkáň. Nikdo neunikne, jen Samvěd Křepelka je imunní. Tenhle film neměl nic, pokud nepočítam jednu celkem slušnou bitku rozpadajících se holek. Jinak Gore, napětí, atmosféra, to všechno tu prakticky chybělo. Nebylo tu ani kouzlo nechtěného, které obyčejně podobná laciná béčka provází. Prachsprostá bída. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v Dominikánské republice. (Terva)

Reklama

Reklama