Reklama

Reklama

Obří vosy útočí

  • USA Dragon Wasps
Trailer

Hluboko ve středoamerické džungli číhá smrtelné nebezpečí v podobě obřích vos, které dokážou bez problémů zabít i člověka. Vosy však nemají potřebu lidi zabíjet, chtějí je využít jako hostitele pro své larvy... (TV Prima)

Videa (1)

Trailer

Recenze (38)

Peytl

všechny recenze uživatele

Všem, ale opravdu všem nepřátelům, tedy vlastně celé planetě, snad jen kromě dua AA (přátelům alkoholu a Alzheimerovi) přeji, aby se jim stalo to co mně. Tedy to, že v mém standardním stavu nefunkčních neuronů týlního laloku přečtu leda hovno. Někdy dvě…a mám i rekord. Ale dosti vychloubání. Zkrátka jsem svým šíleným sklivcem pohlédl do programu a skrze mlhovou duhu spatřiv Kozy útočí, zařval jsem touhou… i jako pravý skaut jsem nelenil a připravil penis pro sexidiscohrátky. Vše připraveno, provázek, rybička, sirka a kilová tuba s ondulovanou indulonou, jenže…všude se jen digitálně píchá, pravda, jen já v šoku analogově držím v pinzetě umřelý peníz a proklínám všechny (dva) Cyrily a Metoděje, kteří mě se svou hlaholicí dokázali dokonale zmást, ano, i mě, svatého. Peytlzaplať nás brzy kulturně obohatí kobylky z Afriky, a pak se již nikdy nestane, že bych byl zklamán skrze název díla. Díky intelektuálnímu přetlaku od koberečků bude i Barbánek krvavej mazec a útočící vosy, ty vole, Ahmede, to bude nekřesťanský dildo. Film stál za píču stejně jako je Alláh Aghbar. ()

beso74 

všechny recenze uživatele

Konečne iné zviera v horore ako žralok, krokodíl či pavúci. Osy obšťastňujúce svoje okolie napalmovým dychom sú veľmi zaujímavým nápadom, škoda že človek, čo na nich pracoval, má toľko invencie, zručností a talentu ako členovia Hviezdnej roty v jednej nemenovanej talentovej šou. Ale ak pristúpite na pravidla tejto hry, nemusí to byť úplná strata času, ide len o to, nečakať tu nič normálne. A mimochodom, je tu ďalší dôkaz o prospešnosti drôg, tentokrát kokaínu. :D ()

Reklama

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Budeme na úplném konci potravinového řetězce.......... No, víte, já se skoro furt smál. Snad i Asylum by natočilo něco lepšího. Jedno plus však snímek něco má. Odehrává se totiž v Belize a tak si můžeme vychutnat krásnou zelenou přírodu. Jen se dívat a vydržet. CITÁT - To je rozkaz.......... Je to vlastně příšerný, nelogické dialogy, strašný hudební doprovod a céčkový herci. DIALOG. Kde to jem! Kde to jsem!. Jsme tady! Jsme tady! Jeano! Jeano! Já. Já. Bolí mě hrudník! Bolí mě hrudník!........ Jo, trefný dialog. Máte dvě možnosti. Buď se podívat a zemřít, nebo se nepodívat a přežít. ()

hladass 

všechny recenze uživatele

Chápu, že pro 99 % diváků bude tenhle kousek naprosto nekoukatelný, ale já si nemůžu pomoci, já se bavil... Kašlat na amatérské CGI, katastrofální herce (kromě Corina Nemece, ten si dle mého tyhle kousky vysloveně užívá) a celkovou debilitu, já se zaměřil na metrové vosy plivající oheň (které měly dostat více prostoru), všechny bizarní postavičky a parádní hlášky... Když byli ve filmu zmínění Píseční žraloci, Mosquito Man nebo Superžlarok, věděl jsem, že pod pět, a asi jako jediný, nepůjdu... ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Už od traileru jsem čekal že to bude hodně zábavná konina, ale nakonec jsem byl nechutně zklamán. Tenhle film je jenom konina, a ne moc zábavná ale co jsem měl čekat od režiséra podprůměrnýho Kultu, že? Nicméně film je tupej a nemá skoro žádnej příběh jen se utíká sem a tam a Corin nemec v roli šéfa jednotky se snaží zachránit scojí jednotku aby se nakonec ukázalo že všichni stejně pochcípaj. Efekty jsou slabé ale to mi nevadilo, co mi vadilo bylo to že těch vos tu zase moc není a hlavní hrdinové se utkávají spíše se zlýma lidma. Škoda mohlo to být daleko lepší. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo v Belize. (Terva)
  • Osy nemajú nadobličky, tie majú len cicavce. (beso74)

Reklama

Reklama