Reklama

Reklama

Býval člen elitní zásahové jednotky, nyní se z něj stal hledaný uprchlík. Joey (Jason Statham) utíká před svou minulostí, kterou je dohnán, až k vojenskému soudu. Nyní na dně, hnán touhou po pomstě se Joey přidává k londýnskému podsvětí, kde bere spravedlnost do svých rukou. Podaří se mu dosáhnout svého vykoupení? (Intersonic)

Videa (8)

Trailer 1

Recenze (349)

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Já nemám slov tohle mě naprosto zklamalo já nevim co na tom jako vidíte akčního? Jako ano jsou tam dvě tři bitky ale to je všechno jinak po celý film nějaká zasraná hnusná vyhublá jeptiška která mi lezla nehorázně krkem ani neuměla pořádně mluvit..20 vteřinový tichý místa bez mluvení jenom čumim na jeptišku jak řídí auto? Dělate si ze mě prdel? Uplná nudná pičovina že se divim že se Statham takový kokotine upsal je mi ho líto vtom filmu opravdu zvrácenost.. tohle neni akční ani za mák. Přemýšlel jsem že dám hvezdu aspon za tech pár fightu ale to proste nejde.. utrpení.. a fakt náhoda že se vloupá do domu ve kterém NÁHODOU není alarm, NÁHODOU si majitel vyrazil na výlet na skoro celý rok a náhodou mu to řekne do záznamníku..a jeste ktomu mu NÁHODOU prijde kreditní karta i s pinem?? To si ze me už fakt delate prdel ne? Nebudu tuhle hloupost už dále rozebírat co si otom myslím jsem napsal. Doufám že další film co si pustim bude lepší.. ()

Zeebonk 

všechny recenze uživatele

Tak tato upejpavá stórka o novodobém Robinu Hoodovi mě nudila tak urputně, až mi začaly po týlu rašit šedivé štětiny. Nesnáším bouchače s plačtivými traumaty z minulosti a ještě víc nesnáším, když se taková ubohá parodie na člověka pokouší přetáhnout polskou jeptišku. Samozřejmě rozumím, že to není Jasonova standartní přímočará mlátička, nýbrž hluboké drámo se sociálním přesahem, ale na druhou stranu by si tady měl někdo uvědomit, že se svými dvěma výrazy a třemi chlupy na makovici prostě nemá na víc než na rozbíjení zlotřilých držek. Ale zase si nemyslete, že jsem proti tomu Jožinovi s blyštivou šiškou zaujatý, Redemption je stoprocentní slaboduchá ptákovina i bez mého opovržení nad jeho herectvím. ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele

Tak pochopil bych, že to není ani akční film, ale sorry, není to ani filozofující film, protože využívá jedno klišé za druhým, takže se té historce moc nedá věřit (válečný veterán má trauma, rozbitou rodinu, neuvěřitelné štěstí při "výběru" bytu - tohle samo o sobě s s tím bytem a kreditkou bylo z říše nereálna, chce konat dobro...). A když do toho ještě přimícháte jeptišku (!), která má taky trauma (a pravděpodobně trpí anorexií), je těch klišé a náhod tolik, že tak nedůvěryhodnému filmu odmítám věřit a děj, postavy i jejich snahy jsou mi ukradené, protože prostě je to celé neživotné a vycucané z prstu. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Zvláštny film. Pár súbojov je len z nevyhnutnosti, že tam hrá Jason. Celé je to vlastne béčko - žiadna originálnejšia téma tam nie je (bývalý vojak má z vojny traumu, jeptiška hľadá zmysel života), ale napriek tomu máte pocit, že pozeráte na zmysluplnú drámu. Niečo podobné dokázal kedysi ODTRHNUTÝ Z REŤAZE, akurát z postatne väčším množstvom akcie. Fakt nezvyčajný film. Z opatrnosti dám zatiaľ radšej len tri... ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Statham umí překvapit. Všechny ty průměrné mlátičky už mi začali splývat a je sympatické vidět plešouna zase trochu hrát. PTS, které našemu jinak stoickému kliďákovi před očima spolu s kolibříky přehrává hrůzy války, dodává potřebnou hloubku. Marianelliho hudba hraje na emoce tak nenápadně až si ani neuvědomíte, že sledujete akční thriller. Romantická linie mezi gangsterem a jeptiškou najednou nepůsobí tak legračně. Všechno do sebe krásně zapadá a konec, i když by mohl být prvoplánově optimistický, do takového balastu nakonec přece jen nesklouzne. Nečekaně lidské drama odrážející všechny neduhy Londýna, od rozdílů mezi jednotlivými vrstvami, přes národní multietnicitu až po nadvládu Čínského impéria. ()

Galerie (150)

Zajímavosti (6)

  • Ačkoliv se film v originále jmenuje Redemption a do českých kin měl jít původně pod názvem Vykoupení, bylo rozhodnuto, že do distribuce nakonec vstoupí jako Crazy Joe. (Terva)
  • V 39. minúte vyberá Joey (Jason Statham) výpalné od ženy, ktorá telefonuje v slovenskom jazyku. (KN1Fe)

Související novinky

Tom Hardy a napínavých 90 minut

Tom Hardy a napínavých 90 minut

12.02.2013

Koncem roku završil mimořádně náročné natáčení Mad Max: Fury Road v žhavých afrických pouštích, a hned jde do dalšího filmu. Britský thriller Locke se může pochlubit scénářem Stevena Knighta … (více)

Reklama

Reklama