Reklama

Reklama

Úchylák na Fejsbuku

Krátkometrážní / Drama
Česko, 2011, 9 min

Obsahy(1)

Amatérský krátkometrážní film, jenž znázorňuje nebezpečí seznámení se s neznámými a tajemnými lidmi a ukázku zneužití určitých informací, které člověk na sociálních sítí zveřejňuje. (Radim1.)

Recenze (5)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Naivita některých lidí – zvláště těch hodně mladých nemá obdoby a tohle video beru jen jako jakési „varovné poselství“. Kvalitu to moc nepobralo – (ne)herci děs běs – nicméně věřím, že podobné individua a naivní pipiny skutečně existují. Sociální sítě jsou zlo, já to říkám pořád… ()

rybicka11 

všechny recenze uživatele

Jako nemůžu to moc porovnávat s ostatními amatérskými filny. Tohle spíš jen bylo video, které mělo za úkol upozornit náctileté, co může způsobit facebook. A předat tuhle informaci videem se povedlo. Záběry celkem pěkné, někdy se objevila nějaká chyba. Třeba stativ v záběru, ale nízko hodnotím, protože by to bylo nefér vůči ostatním amatérským filmům, které jsou na lepší úrovni. Tohle je spíš video záznam. ()

Reklama

KajusaK 

všechny recenze uživatele

Tak blbě zahrané role sem už dlouho neviděla. Trapné, vše detailně namyšlené bez jediné improvizace a rozumu to moc nepobralo. Tá mluva, to je taky něco. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

  • Při konverzaci s úchylem (Aik Murczechy) přes Facebook je všude okolo tma a dívka (Johanka Čunková) říká, že už si půjde lehnout. Ovšem u zpráv, které odešle úchylovi je čas 15:40. (ČSFD)

Reklama

Reklama