Reklama

Reklama

Dead Inside, The

Horor / Hudební
USA, 2011, 98 min

Obsahy(1)

Spisovatelka Fi a fotograf Wes spolu žijí rutinním životem. Oba se ve svých profesích cítí vyhořelí, a to jediné, co je drží nad vodou je vzájemná láska. To všechno ale jen do doby, než Fi začne vykazovat příznaky schizofrenie. Wes přes veškerou snahu totiž nedokáže zabránit tomu, aby se v těle Fi usídlil někdo jiný... (Teabag)

Recenze (3)

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

H-experiment, ktorý sa už pomaly ani experimentom nazvať nedá ( je ich totiž stále viac ). Tu to vyšlo na sympatickú 4ku a masky môžu silne konkurovať vážne mieneným filmom. Ak niekomu vadí muzíkál , či už rockový. popový...hoc aj klasický alebo metalový vsadí a neustále vsadí len na atmogoresplatterslash - nech uteká opačným smerom. ()

Teabag 

všechny recenze uživatele

Úžasná kombinace několika žánrů (horor, romantický, muzikál), která funguje, ač by snad ani fungovat neměla. Sarah Lassez coby Fi je neskutečně sympatická a Dustin Fasching jí výborně sekunduje. Skladby jsou docela i chytlavé a děj se zajímavě kroutí, takže rozhodně nenudí. Já jsem byl velice spokojený. 4* s náběhem na pátou :-) ()

Reklama

Reklama