Reklama

Reklama

Americké zbraně

(seriál)
  • USA American Guns
Dokumentární / Reality-TV
USA, 2011, 50 min

Obsahy(1)

Seznamte se s rodinou Wyattových, kteří vlastní přední zbrojařský podnik Gunsmoke. Manželé Rich a Renee žijí nedaleko Denveru v Coloradu, kde prodávají, nakupují, staví a vyměňují nejrůznější zbraně od ručních kulometů po lovecké pušky. Rich je zkušený zbrojní instruktor, bývalý policista a extrémně talentovaný zbrojíř, který dokáže vyrobit úchvatné zbraně i z obyčejného kusu železa. Renee je hlavou Wyattovic klanu. Stará se o domácnost i podnik a pomohla udělat z malé firmy velké zbrojní impérium. Když zrovna Wyattovi nevyrábí nebo neprodávají zbraně, tak z nich střílí. Žádná zbraň neprojde jejich obchodem, aniž by ji někdo z rodiny nevyzkoušel. Všichni členové rodiny berou zbraně velmi vážně, včetně 22letého syna Kurta a 17leté dcery Paige, kteří vědí o zbraních víc, než většina mužů, kteří přicházejí do jejich ochodu. (Discovery Channel)

(více)

Recenze (2)

joker211 

všechny recenze uživatele

Klasická priemerná reality show z prostredia zbraní, ktorú si zapnete keď nemáte čo robiť.PS: štvrtá hviezda je za dcéru. ()

beso74 

všechny recenze uživatele

V záplave podobne orientovaných reality šou veľmi slabý priemer až podpriemer, miš-maš videný v iných reláciách, či už Hvězdy zastavárny, Nejlepší střela, Americké restaurování a mnoho mnoho ďalších, pôsobí nudne a otrepane. Chýba tu napätie, humor i poučenie, úplná strata času, Wyatt Earp by si radšej zmenil krstné meno, keby žil. Len aby ho s týmto tu ani náhodou nespájali... ()

Reklama

Galerie (37)

Reklama

Reklama