Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Poté, co je obviněn z pokusu o vraždu Raikageho, je Naruto poslán do vězení Hózukidžó. Vězení už po generace patří rodině současného velitele Muie. Ten a vůdci Travnaté vesnice se snaží využít Narutovu čakru coby džinčúrikiho k otevření Krabičky splněných přání, protože ji chtějí použít jako zbraň a ovládnout svět. Jenomže je to všechno tak jednoduché? (Zíza)

(více)

Recenze (19)

JanFit 

všechny recenze uživatele

k mému hodnocení je třeba dodat, že dvě hvězdičky patří soundtracku, který je dokonalý... škoda že zbytek už tak ne... snad nejnudnější a opravdu směšný Naruto film ze všech ( co se postav a příběhu týče ) - seriál a mangu naprosto miluju, ale tohle dílo by se mělo stydět, že má ve jméně právě Naruto :( ()

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

Asi tak... dějově je to strašný fail, i když se to na konci snaží nějakym způsobem ospravedlnit, tak je to pořád ta největší scénáristická hloupost století :) Ale v Naruto filmech děj raději neřešit, jelikož to jsou stejně všechno fillery, takže to nemá žádný dopad na aktuální dění v anime. U filmů mě nejvíce může zaujmout kresna, animace (které jsou povětšinou vždycky výborné, díky o dost vyšším produkčním nákladům) a hlavně akce ! Jo a nesmí to být nuda k posrání .... akce je tu doopravdy dost, a dokonce ani v první půlce jsem se poté, co jsem zkousl fail na začátku nenudil. Verdikt zní: Fanoušci stopro, ostatní určitě taky (ti nebudou řešit začátek) ! ()

Reklama

TaanStari 

všechny recenze uživatele

Postřehy psané přímo při sledování filmu: Ve světě, kde i ten nejhorší ninja musí umět Henge no Jutsu, techniku proměny, je Naruto zavřen do vězení, protože údajně napadl jinou vesnici. Nikdo se ani nepozastavuje nad tím, že místo svých charakteristických technik používá jen shurikeny a řetězy. Nakonec Konoha má v obětování svých nejlepších (Itachi, Hizashi) dlouholetou tradici. / Věznice vedená fašisty a pedofily. Velitel umí pečeť tak silnou, že ji ani nejsilnější Jinchuuriki neprorazí, Minatova ultimátní pečeť hadr. / Vlastní oblečení, vojenské vesty, šátky, masky a dokonce i dýchací přístroj? Žádný problém. / Naruto najednou umí neviditelnost. Taky si očividně umí přičarovat shurikeny. / Věznice je dotovaná pěti velkými vesnicemi. Že nikdo neprověří, jestli šéf není úplný magor, je předpokládám normální. / Tleskací scéná - vidíme, že nejhorší kriminálníci bez cti jsou vlastně docela fajn parta. / Že se vězni v noci procházejí mimo vězení je taky jedno, pokud se do rána vratí. / "Právě jsem z Naruta odstranil pečeť, která ho držela v lati, měli byste mě s ním nechat samotného. Riziko, že se vzbudí a celý plán zkurví je zanedbatelné." //- Jsem teprve lehce za půlkou filmu, nuda a utrpení. -// Brána je otevřena, ultimátní obět zaplacena. Trochu jako ve FMA. :) / Zatím všechny postavy vypadaly docela normálně, už jsem se bál, že se nedočkáme nějakého opravdu karikaturního monstra. / K Sage Modu dostanete ne jeden, ale rovnou dva červené pláště zdarma. Limitovaná nabídka! / Naruto by měl zapracovat na reflexech. Když se netrefí do příšery, tak nemá smysl s tím Rasenshurikenem třísknout o zem. / "Celou dobu to byla mise. Že v boji spoléháš na neomezené množství chakry a bez ní jseš téměř bezmocný? Irelevantní!" / Mraky neefektivních jutsu jen tak na show off, Shino právě pravděpodobně obětoval všechny svoje brouky. / Naruto se opět snaží záporáka umluvit k smrti. / Obrovská díra v břiše? V Narutovi žádný problém. / Chytání vězňů stylem zlámané kosti, roztrhané orgány? Žádný problém. Navíc, tohle měli být ty největší vyvrhelové, proč se nepokusili probojovat se? / A nakonec se holka obětuje. Ne že by se jí 2 z nejlepších mediček na světě aspoň pokusili vyléčit. Ne že by se Naruto v každém minulém případě vyléčil pomocí lišky... /// No... aspoň že ta animace byla dobrá, ale jinak je to zase jen film, prostě hrůza. ()

Mikuko 

všechny recenze uživatele

Film, který mě nijak zvlášť nezaujal. Je tam sympatická nová postava a koncept je fajn, ale prostě mi to nic moc nedalo. Záporák byl strašně podivný, možná snad ani ne moc dobře promyšlený, a finální boj mě celkem nudil. Líbil se mi snad jen zásah Beeho a finální scéna, kde Ryuuzetsu vzpomínala na hezkou minulost a pak použila tu ultimátní techniku, a taky se mi líbily ty "světlušky" aktivované tou jejich technikou, což bylo příjemné doplnění ke konci. Slabé 2*, Naruto má i lepší filmy ()

Free_player 

všechny recenze uživatele

Kvalita a koukatelnost Naruto filmů jde pořád dolů. Tenhle pátý Shippuden film je vyjímkou porávnáváme-li ho s předchozím, kterej byl opravdu hrozně nudný. Možná kromě konečné 15minutovky, kdy se alespoň něco děje a můžeme vidět dokonce i nějaké ty bojové scény ... jinak je to celkem taky otřesných 108 minut ničeho. Nechápu jak Kishimoto může vymýšlet takhle bídný filmy, když námětů na lepší podívanou je hromady ... Proboha stačí se jen podívat na mezery v seriálu nebo vyplnit nějaké velké události, které v anime ješte nebyly. Prostě to pro příště každopádně chce víc bojových scén, zahrnout víc vedlejších postav nebo odkrytí minulosti hlavních postav ... opravdu to nechápu. Naruta zdobily bojové scény a dobře propracovaný děj tak proč v tom nepokračovat i ve filmech ? ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama