Reklama

Reklama

VOD (1)

Kevin Costner září v Disneyho snímku McFarland, USA, dojemném filmu jeho oblíbeného žánru sportovních dramat, založeném na skutečném inspirativním příběhu outsiderů triumfálně překonávajících obrovské překážky. Když trenér Jim White přijede učit na střední školu, kterou navštěvují především Latinoameričané, poměry nejsou nejjednodušší. Když však trenér objeví výjimečné běžecké schopnosti chlapců, věci se mění. Kromě jejich talentu to je síla rodiny, vzájemné oddanosti a pracovní morálky, která je transformuje do šampionů přespolního běhu a pomáhá jim dosáhnout jejich vlastního amerického snu. Zažijte tuto povzbudivou oslavu lidského ducha v dramatu McFarland, USA. (Filmbox)

(více)

Videa (48)

Trailer 2

Recenze (165)

Figu 

všechny recenze uživatele

Po dlouhatánské době supr zážitek z životopisné story se sportovní tématikou. Také skvělým Costnerem a Bello! Doják jak má být, který si určitě zaškatulkuji, jako jeden z nejpovedenějších v roce 2015. Jinak musím podotknout, že to jak se po posledním závodě zachoval trenér White, to je ta skutečná síla, víra a hrdost!!! Závěr filmu, kdy nám o třicet let starší hoši - skuteční běžci z McFarlandu vyklusávají, je tou nejúchvatnější třešničkou na dortu! 90% ()

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

V 80. letech bych prskala slovy chvály, protože mám Kevina v oblibě a role zachránců mu jsou jak vyšité na americkou vlajku, ale v dnešní době je to již bohužel silně přes čáru. Černý patetismus v bílém hávu = slaboduchost. Ovšem závěrečné defilé a dobro převedeno do reality v horizontu času tím nechci naprosto nijak a ničím snižovat. Tomu palec nahoru! Jak jinak...;-) ()

Reklama

zdenny 

všechny recenze uživatele

Kevinu Costnerovi tyto role sedí, je na ně dost charismatický. Celkový film mě ale až tak nenadchnul. Spíš takhle: U sportovních filmů začíná mé hodnocení zpravidla na třech hvězdách. A to z několika důvodů: 1) jsou inspirovány skutečnými událostmi, 2) pojednávají o vzácných lidských vlastnostech jakými jsou talent, píle, vůle a v neposlední řadě nezdolnost, 3) mají motivační charakter. Aby byl ale takovýto film na čtyři hvězdy, měl by mít něco, co mě chytí víc než uvedený základ. Každopádně je hezké vidět a vědět, že když člověk chce, tak má naději. I v zapadlém městečku, kde lidé skoro ztratili víru v něco víc než je jen otrocká práce na polích. ()

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že to je snad první film o přespolním běhu co jsem viděl, a to sportovní filmy vysloveně vyhledávám. Zápletka klasický klišovitý styl, a navíc je to Disney, takže je to řádně doslazeno moralitami, rodinou a přátelstvím. Ale zas až tak to nevadí, a příběh se sleduje celkem slušně. Costner klasicky umí a tak jediná věc co jsem nechápal byla: Sakra ten tlouštík celej film běhá jak blázen a nezhubnul ani deko. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Zaprvé Costnerovi sportovní filmy prostě sednou jak prdel na hrnec. Zadruhé je super, když někdo zkouší natočit zajímavý příběh i o jiném druhu sportu než je americký fotbal, baseball nebo basketbal. Zatřetí mi tento snímeček náramně sednul do nálady. Na maximum to sice není, občas nějaké to klišé tam je, ale celkově mě Mc Farland příjemně překvapil. 75% ()

Galerie (17)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel dva dny v zemědělské oblasti v blízkosti Camarillo Premium Outlets na Ventura Boulevard. (007.)

Reklama

Reklama