Reklama

Reklama

Jurassic Shark

  • Kanada Attack of the Jurassic Shark (více)
Trailer

Obsahy(1)

Ropná společnost během těžby nechtěně vypustí na svobodu prehistorické monstrum, které bylo tisíce let uvězněné v ledu. Jurský žralok zastihne nesourodou skupinu lidí na opuštěném ostrově, kde rozpoutá krvavý masakr. (topr harley)

Videa (1)

Trailer

Recenze (33)

Matli odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo moc i na mě a že podobné filmy neodsuzuju. Nejdřív jsem si myslel že se koukám na péčko, dle hereckých výkonů, ale ve finále tam ani jedno prso vidět nebylo. Film absolutně o ničem s dvouma záběrama na obrázek žraloka, který jakoby někoho sežral. Vše se nejspíš natáčelo u jezera v Sadský. Nejhorší film z nejhorších je právě tento a nakonec mě dorazily 13ti minutové titulky, takže film má asi 62minut, díky za vtipné hlášky autora titulků:) 1% ()

coscarelli odpad!

všechny recenze uživatele

Niekedy je zdrave skocit si na jedno amaterske home v. a zaroven hodit do kosa. Takuto hru hraje vela ludi a ja som sa pokusil tiez zahrat . Spravodlivo. Tento pokus ostane este hlboko pod zemou v babickinej zahradke ako hnojivo, pre "co ked nieco vyrastie". BK je spatny sortiment, ktory neni ani smiesny..dooteraz este patram po "tom" Sharkovi...a Jurskom .. kazdopadne to co som ocakaval, natieram hnedym odpadom. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

„Jak ho zabijeme? Po vidlácku…“ Myslel jsem si, že už jsem toho co se filmů se žraloky viděl dost a už mě nic nedokáže překvapit, ale tento kanadský amatérský film je zdárným příkladem toho, že to jde. Digitální žralok by mi ještě tolik nevadil, ale proto co jsem byl nucen asi hodinu sledovat (zbylých 14 minut byly závěrečné titulky, což je taky pěkná rarita) nemám moc slov. Vlastně ani pořádně nevím odkud začít, protože skoro všechno tu bylo špatně. Tedy až na výběr pěkných holek, ale to je tak jediné, co se tu dá pochválit. Oba scénáristé (David A. Lloyd, Trevor Payer) a režisér Brett Kelly museli být zřejmě po celou dobu své „práce“ pořádně zhulení, protože to co dokázali zplodit, nesahá Asylákům a Nu Image ani po kotníky. Kvalita kamery a střihu byla tak prachbídná, že jsem měl chuť to už po první polovině vypnout. To už domácí videa mají lepší kvalitu a to ještě nemluvím o samotném scénáři a dialozích. O LOGIKU tu absolutně nezavadíte – spíše bych to označil za přehlídku zmaru a soutěži hereckých antitalentů. Na druhou stranu jsem zjistil, že pomalu 15-20 metrový žralok rád loví ve vodě po kolena a má „problémy“ převrhnout vratkou lodičku. Navíc ho zezačátku ani nebylo vidět stejně jako krev z jeho obětí, tak jsem měl strach, že zůstal uvězněný někde v mělčině a já budu muset strávit zbytek filmu jen s onou bandou blbečků pobíhajících po ostrově. Asi nejvíce mě pobavila závěrečná hláška „No jak se říká: i příšera má svoje mláďata…“ ()

L_O_U_S 

všechny recenze uživatele

Asi takhle - mám pochopení pro nezávislou produkci (Birdemic nechme pro tuto chvíli stranou). Možnosti mladých nadšenců jsou opravdu omezené, a proto jsem se taky neuchýlil k odpadovému hodnocení. Přesto je tenhle film ukázkou toho, jak by se to dělat nemělo - digitální megalodon vyvolávající salvy smíchu, parta zlodějských tupounů, originální řešení problémů a 13minutové závěrečné titulky, které zabírají celých 17 procent délky filmu. (882., 2. I. 2014) ()

kaylin odpad!

všechny recenze uživatele

Název snímku „Jurassic Shark“ by mohl slibovat i nějaké to hezké béčko, ale to by opravdu chtělo jiné tvůrce a přece jen víc peněz. Ale ono i s malým rozpočtem by se dal vymyslet nějaký ten dobrý vtip, ale proč, když takhle je to mnohem jednodušší, že? Bez snahy a bez touhy točit dobré filmy vznikají podobné paskvily, na kterých prostě není moc co ocenit, ani to, že to vůbec někdo natočil. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (2)

  • Závěrečné titulky trvají 13 minut, což při stopáži 75 minut představuje zhruba 17 % celkové délky filmu. (L_O_U_S)
  • Keď sú zlodeji na člnu a pokúša sa ich napadnúť žralok, je to odkaz na obraz ''Watson and the Shark'', ktorý práve zlodeji ukradli. (EvilMatus)

Reklama

Reklama