Reklama

Reklama

Je t'aime

Animovaný / Hudební / Fantasy / Sci-Fi
Japonsko, 2010, 12 min

Režie:

Mamoru Ošii
(další profese)

Recenze (4)

Macejko 

všechny recenze uživatele

Kvázi-apokalypsa, robotický anjel a malý ušatý psík, ktorý sa chce kamarátiť. V kombinácii s piesňou extrémne pôsobivé. Videné na Istrocone 2012 v prítomnosti producenta Mitsuhisu Ishikawu (áno, musel som sa pochváliť). ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Extrémně funkční citová vykradačka, která těží z dobrého hudebního podkresu a smutného výrazu plémě basetů, navíc mě okamžitě donutila jít si hrát se svým psem a ověřit si, že ho z míčů zajímají jenom kopačáky. Na rozdíl od Macejka s Rudigerem sto jedenáctým viděno v přítmí potemnělého doupěte, a to díky Hannie, kterážto dala odkaz na video do diskuse. Budiž tedy Hannie blahoslavena na věky věků. ()

Kicune 

všechny recenze uživatele

Krátké anime v duchu Ghost in the shell (baset a slečna robot jako by vypadli z Innocence, nebo ne?) rámované krásnou písní od GLAY. Chytlavé a nemluvně výmluvné. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (2)

  • Štúdio I.G. Production, ktorého hlavným producentom je známy Mitsuhisa Ishikawa, bolo poverené vytvorením krátkeho animovaného filmu na základe štúdiového portfólia, ktoré zahŕňa aj kultový Ghost In The Shell. (Madsbender)
  • Tento krátky film bol vytvorený na zákazku pre úspešnú japonskú rockovú kapelu Glay. Podľa slov producenta bola však pieseň napísaná až na mieru hotovému filmu. (Madsbender)

Reklama

Reklama