Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Denny je vrah a násilník. Se svými kumpány vykrádá domy a znásilňuje mladé ženy. Když potká mladou Brooke, rychle si získá její srdce a vlichotí se do rodiny. Ale brzy se projeví jeho násilnická povaha a Brooke prozře. Jenomže to už je pozdě. Danny a jeho společníci napadnou rodinu a chystají se vykrást jim dům. Brooke posbírá všechny poslední síly a rozhodne se jim postavit. (TV Barrandov)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Tento thriller by síce nemal nejako veľmi uraziť, ale je to úplne zbytočný film, pretože príbeh o psychopatovi, do ktorého sa zamiluje naivná dcérenka a ohrozí celú svoju rodinu, tu už bol. Myslím samozrejme na Fear, v ktorom Wahlbergovi pristala úloha vraždiaceho magora určite viac, ako tomuto smiešnemu pajácovi M. Welchovi, ktorý tu vyzeral ledva na 15. Ináč je to takmer do bodky presne to isté, akurát bez napätia. Pozrieť, zmazať a zabudnúť. ()

Reklama

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Remake na nic. Remake filmu Milenec nebo vrah nestojí za zhlédnutí, pokud se vám ovšem nelíbí 24letý velmi přitažlivý Michael Welch (Denny). Wahlbergova ďábelského charismatu sice nedosahuje, ale fakt mu to moc a moc sluší. ()

Galerie (22)

Reklama

Reklama