Reklama

Reklama

Tales from the Crypt

(video kompilace)
  • Slovensko Tri poviedky zo záhrobia
všechny plakáty

Recenze (4)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Pokud je toto profil pro spojené první tři epizody seriálu, tak potom těsně za tři. A myslim těsně při spodní hranici. První povídka nezajímavá nuda (2*), druhá solidní béčko bez pořádného konce (4*), třetí uvřískaná cirkusácká otrava (2*). A vzhledem k tomu, že jsou druhá a třetí epizoda tak nějak často zmiňovány mezi nejlepšími díly celého seriálu, mám pocit, že jsem se při stažení všech 93 epizod najednou drobet unáhlil. Jestli to jde v podobném stylu i dál, přetane mě to bavit vcelku rychle. ()

anderson 

všechny recenze uživatele

SLOVENSKÁ TELEVÍZNA PREMIÉRA: MARKÍZA = ?.?.2005, réžia slovenského znenia (SAVID KOŠICE 2005) = JURAJ BERNÁTH - Prvé tri poviedky z prvej sezóny (Muž, ktorý sa hral na smrť + Hosť do domu + Koľko životov má mačka?) spojil UNIVERSAL do celovečerného filmu. Bohužiaľ oficiálne materiály k tomuto kompilátu neexistujú a preto nedokážem určiť rok výroby. (21.1.2012) Každopádne určite to NIE JE rok 1989. Lebo ja vravím o vzniku tohto kompilátu a nie o vzniku jednotlivých poviedok!!! ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

TALES FROM THE CRYPT, je proste TALES FROM THE CRYPT. Zrejme prvý celovečerný zásek najlepšieho hororového seriálu v histórii ( nech si hovorí kto chce, čo chce, je to tak ) a podobne strhujúci. AMERICAN HORROR STORY je geniálnou ukážkou dnešnej televíznej žánrovej tvorby a má u mňa všetky ovácie, ale to čo spôsobil TFTC je nedosiahnuteľná méta, ktorá by sa mala čo najskôr zopakovať ( ale pozor, nie rebootovať ). ()

Reklama

Reklama