Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Rodina si přeje, aby se Prem (Salman Khan) zklidnil a usadil, proto mu domluví svatbu s Poojou. Když ale dívka přiletí z Ameriky, Prem ji záměrně nevyzvedne na letišti, protože se mu do ženění nechce. Jenomže proti jeho vůli se k němu přidá Sanjana (Asin Thottumkal), která sama prchá před sňatkem z donucení. Prem se jí nejdříve chce zbavit, ale když se do ní zamiluje, čeká ho těžký úkol - usmířit Sanjaniny rozhádané a násilnické strýce, aby mu dali své požehnání. (rikitiki)

(více)

Recenze (3)

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Je to hodně barevné, logiku to nevidělo ani z rychlíku a legrace je úrovni dětí z prvního stupně základky. Přiznaně, protože kamera i střih využívají prostředky, jako jsou zpomalovačky, přepis obrazu do kresleného flashe, různé stíračky atd. Herci občas mrknou do kamery na diváka. Nálada je odlehčená, Salmanovy tance s důrazem na rozpohybovaný rozkrok poněkud trapné. Postupem času mě to otrávilo, zejména když děj je ztřeštěný, nápravy charakterů bleskurychlé a celé to nedává smysl. Je to prostě příliš dlouhá blbinka. /5. 7. 2017/ ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Osobně mě tato romantická bláznivina hodně pobavila. Herecky bezchybné. Písničky pěkné a příběh zajímavé rozuzlení s pěknou pointou. 80% :) ()

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Jeden z filmov ktorý ma v podstate nezaujal ničím v kladnom slova zmysle, v tom zápornom toho bolo teda hodne. Neznášam trápny humor a toto je toho super príkladom. ()

Reklama

Reklama