Reklama

Reklama

Archetype

Krátkometrážní / Sci-Fi
USA, 2011, 7 min

Recenze (16)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Vizuálně našláplý 5 minutový kraťas o Robotovi, který si myslí, že má rodinu. Úvodní boj slušný a nápad taky fajn, akorát škoda toho useklého závěru. Za vidění však stojí. 6/10. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Opravdu luxusní sci-fi kraťas se zajímavým nápadem i zpracováním. Neříkám, že tu tahle myšlenka ještě nebyla, ale rád bych takový film viděl. :) "Tys nemáš rodinu!" ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Fajn nápad o robotovi, který nějakým způsobem nabyje vědomí, ale nikdo nechápe jak. Na plný potenciál by však film potřeboval delší stopáž a do kraťasu se takové téma prostě nedá vecpat, nicméně základní směr motivu je tady naznačen. Vizuál slušný, nápad dobrý, tak možná doufat, že se to časem uchytí jako celovečerák. ()

Aljak odpad!

všechny recenze uživatele

Presne ten typ sci-fi, ktorý mi nič nehovorí... Proste tieto kadejaké robotické filmy z budúcnosti sú pre mňa hotovou záhadou - teda v tom, že mi prídu do veľkej miery totálne nezmyselné. Nič v zlom, ale za mňa odpad. Aj keď som si vedomý, že točiť takéto filmy musí stáť obrovské (vyhodené) prachy! ()

URBAN 

všechny recenze uživatele

Archeotype má skvělou vizuální stránku, ale bohůžel nic moc neobsahuje, protože při takové stopáži nešlo myšlenku tohoto filmu rozvinout. Ovšem v plnohodnotné stopáži by měl co nabídnout. ( 8.11.14/MAC ) ()

Melios 

všechny recenze uživatele

Na sci-fi veľmy slabé. Efekty tiež nič moc. A mohlo by to byť dlhšie. Nápad to má skvelý ,no prevedenie to celé ubíja. ()

Darth Maul 

všechny recenze uživatele

Archetype má ohromujúcu vizuálnu stránku, ale inak ničím neprekvapí. Mám radšej krátkometrážne filmy, ktoré zdobí aspoň nejaká trefná myšlienka. ()

LyBerion 

všechny recenze uživatele

Výborná jednohubka, mohlo to být delší snesl bych i film samotný na tohle téma. Zároveň jsem u toho měl smíšené pocity stejně jako u konce Skylinu, ale vem to čert sci-fi mám rád. ()

Reklama

Reklama