Reklama

Reklama

Extrémní rychlost

  • Francie Overdrive (více)
Trailer 5

Obsahy(1)

Film vypráví příběh dvou bratrů, zlodějů aut, kteří cestují za novou zakázkou na jih Francie, kde se dostanou do hledáčku místního zločineckého bosse. Zloději Andrew a Garrett Fosterovi (Scott Eastwood a Freddie Thorp) se specializují výhradně na nejdražší luxusní auta. Byli najati na krádež nádherného Bugatti z roku 1937 v hodnotě několika miliónů eur a tak za touto zakázkou směřují na jih Francie. Ale Jacomo Morier (Simon Abkarian), místní zločinecký boss a majitel Bugatti, je chytí a nebere to vůbec na lehkou váhu. Výměnou za své životy budou muset oba bratři ukrást auto Morierovu úhlavnímu nepříteli Maxi Klempovi (Fabian Wolfrom) – a to nejen nějaké auto, Morier chce, aby Klempovi ukradli jeho nejcennější auto, Ferrari 250 GTO z roku 1962. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (7)

Trailer 5

Recenze (102)

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Od filmu jsem si sliboval nástupce zprasené série o dávno již (ne)rychlém a už jen zběsilém Vinu Dieselovi. Bohužel stačilo pár minut a já pochopil, že to tak nebude. Odhadoval jsme to na komedii (ti dva jsou taková telata, že snad ani tu zlodějinu nemůžou myslet vážně) a pak najednou se prezentují jako "špička v oboru"... Ha! Parodie! A v podobném duchu se pokračuje. WTF momenty střídají LOL momenty (jsem dnes tak děsně in až mě z toho rozbolela hlava) a jediné co je opravdu fajn jsou hezká auta, slušně natočené honičky a... no to je vlastně všechno. Trikově k smíchu, postavy bohužel taky (A já Eastwoodovi juniorovi tak fandil) a děj je naprostá tragedie. Takže zase nic... ()

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Jelikož jsem světová odbornice na auta (viděla jsem všechny díly Rychle a Zběsile) a ráda pářím Nýd Fór Spýd či Grand Turismus, nemohla jsem si tenhle film v kinech nechat ujít. Vlastně kecám, ani jsem nevěděla, že to v kinech šlo a že to existuje jsem zjistila dnes, respektive včera, když sem si to omylem stáhla místo shemale porna. No co, když už se to krčilo na ploše, bylo mi trapný to hned mazat a tak jsem na to jukla během sušení THC. Díky tomu jsem zjistila, že známej herec a rejžisér Clint VýchodníDřevo má syna Scotta. Důležitá informace co mi v mozku zůstane možná i do dokončení tohoto komentáře, kde jste se zatím dozvěděli hovno, takže k filmu - Exkrementní rychlost není taková sračka, jak tu místní populace poukazuje (promiň Lucjen, víš že Tě lovýskuju) a jako výplach mozku, nebo toho co Vám v dutém prostoru hlavy zbylo, to docela dobře funguje. K vidění je několik vymazlených aut kromě škodovky, hrajou tam pěkný holky, akce i reakce je docela dost, dialogy jsou krásně o hovně a tak nějak to odsejpá až ke scéně kdy za sebou hrdinové pálí mosty, nebo teda odpálí most. Dále je k vidění čelní sračka s kamionem nebo boční sračka s autobusem, zběsilé honění (aut) , pár blitek s průjemnou cholerografií...co víc si přát? Asi dost, ale na jedno mrknutí nebo jako kulisa k romantické šukačce v poloze zezadu (ať vidíte na obrazovku oba) je to docela dobrý. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Extrémní rychlost jsem si pustil, protože jsem v ukázkách viděl hezký auta a doufal, že když už nic jinýho, tak to bude alespoň slušný béčko, které bude bavit. Skutek ale utek. Scott Eastwood je tady moc hezoučkej a Freddie Thorp vůbec nemá charisma. Příběh je pak blbej jak díra v silnici. Antonio Negret podle mě béčkovou akci umí, ale casting to zazdil. Nakonec to zachraňuje pár hezkých záběrů na veterány. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Kdyby byl tenhle film stvořen před 20 lety, zajisté by z něj byla jen šílená fraška. S vyspělou technikou dnešní doby a vedle přenádherných veteránů i moderních nadupaných kár má tenhle poněkud nevinný snímek to štěstí, že úplně nezapadl zásluhou zrození právě až v roce 2017. Nijak extrémně mě Overdrive nelákalo, ale chyběla mi tématika rychlých aut a Rychle a zběsile prostě nemá skrze historii žádnou pevnou konkurenci. Tak si pro tento subžánr musíme sáhnout i k méně podstatným dílkům, které rozhodně nenadchnou, ale ani neurazí. Třetí film s překrásnou Anou de Armas v jednom měsíci. Škoda, že se mi její filmový výběr už dost sužuje. ()

Phietros 

všechny recenze uživatele

Od samého začátku se tu nemohlo počítat s kvalitou rychle a zběsile. Film mi utekl v kině a po shlédnutí doma, jsem byl nakonec rád. Příběh je hodně slabej, zápletka ještě horší a celkově je to taková vykrádačka 60 sekund s tváří Fast and Furious. Když bych hodnotil podle obsazenosti herců, lokace a aut ve filmě, tak vše bylo na jedničku. Ve výsledku průměr, který nenadchne, ale úplně neurazí. Pro příznivce benzínu samozřejmě povinnost vidět! 55% ()

Galerie (19)

Zajímavosti (7)

  • Andrew (Scott Eastwood) řídí ve filmu BMW řady 6 Gran Coupé. Garrett (Freddie Thorp) má na začátku BMW M3, při akci na letišti pak jezdí BMW řady 4 Convertible. Morier (Simon Abkarian) má Maserati Quattroporte, jeho bratranec Porsche 911. (FIAT 500)
  • V partě kolem bratrů Fosterových se vyskytují auta jako Porsche 911 GT3, Nissan GT-R, Honda Civic Type R, Renault Mégane RS, Ford Focus RS nebo Mini John Cooper Works. (FIAT 500)

Reklama

Reklama