Reklama

Reklama

Extrémní rychlost

  • Francie Overdrive (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Film vypráví příběh dvou bratrů, zlodějů aut, kteří cestují za novou zakázkou na jih Francie, kde se dostanou do hledáčku místního zločineckého bosse. Zloději Andrew a Garrett Fosterovi (Scott Eastwood a Freddie Thorp) se specializují výhradně na nejdražší luxusní auta. Byli najati na krádež nádherného Bugatti z roku 1937 v hodnotě několika miliónů eur a tak za touto zakázkou směřují na jih Francie. Ale Jacomo Morier (Simon Abkarian), místní zločinecký boss a majitel Bugatti, je chytí a nebere to vůbec na lehkou váhu. Výměnou za své životy budou muset oba bratři ukrást auto Morierovu úhlavnímu nepříteli Maxi Klempovi (Fabian Wolfrom) – a to nejen nějaké auto, Morier chce, aby Klempovi ukradli jeho nejcennější auto, Ferrari 250 GTO z roku 1962. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (7)

Trailer 2

Recenze (102)

Phietros 

všechny recenze uživatele

Od samého začátku se tu nemohlo počítat s kvalitou rychle a zběsile. Film mi utekl v kině a po shlédnutí doma, jsem byl nakonec rád. Příběh je hodně slabej, zápletka ještě horší a celkově je to taková vykrádačka 60 sekund s tváří Fast and Furious. Když bych hodnotil podle obsazenosti herců, lokace a aut ve filmě, tak vše bylo na jedničku. Ve výsledku průměr, který nenadchne, ale úplně neurazí. Pro příznivce benzínu samozřejmě povinnost vidět! 55% ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $7,793Tržby Celosvetovo $9,646,000▐ Mixnúť Rýchlo a zbesilo + Dannyho parťákov sa vždy nemusí podariť podľa fádnych predstáv. Vsadiť len na pekné tváričky, takmer nehercov, nejakých trochu drsňákov a postaviť to na plno suchých kecov spadá len do priehľadnej rutiny. Máme tu aspoň v celku slušný vizuál, pekné lokácie, autá. Ináč len zbytočný šunt. /40%/ ()

Reklama

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Snaha nakombinovat 60 sekund a Rychle a zběsile se tady fakt nepovedla, už jenom to, že film nepřináší nic novýho a snaží se přiživit na "značce" dvou zmíněných snímků, je prostě špatně. Kamenem úrazu pak je scénář a dialogy, protože se tam melou neskutečný cancy, naprosto prázdný a zbytečný fráze, a když potom v akčním thrilleru (jak se můžeme dočíst) dojde na líbání při západu slunce, je po všem. Mladej Eastwood od tatínka pochytil jen nějaký ty rysy, jinak je to celkem herecký prkno a ti ostatní tomu zrovna dvakrát taky nepomáhají. Hlavní snahou tady bylo udělat všechno pěkný - pěkný a naleštěný auta, pěkný domy, lokace, pěkný holky i kluci. Ale ono to ve výsledku pěkný fakt není. ()

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Film se očividně snaží svést na vlně úspěchu filmů Rychle a zběsile, tak tu máme auta, holky a nějakou tu akci. Bohužel to vůbec nefunguje. Scénář slabota. Postavy nijak nezaujmou, navíc jich tam je opravdu velká spousta a u většiny znáte akorát obličej a jméno a to je tak vše. Auta nejsou špatná, zase je to trochu o něčem jiném. Akce je bohužel docela tragická, kulky lítají za roh, muž střílí z pistole, ale kolem hlavního hrdiny lítaj kulky jak kdyby po něm střílel někdo z kulometu atd. Finále v přístavu to pak už jen doráží. Prakticky šlo o chladnou vraždu, takhle zabít chlápka, který si jede jen pro své ukradené vozy a očividně to vůbec nikoho netrápí i když se postavy prezentují jen jako "slušní" zlodějíčci. Z celého filmu mě zaujala akorát krajina (hlavně honička na konci) a záporák v podání Clemense Schicka, bohužel jeho postavu taky ke konci domrvili. Nechápu, co to dělalo v kině. Takový film patří za 50kč na dvd do trafiky nebo na Novu. ()

666Carnage 

všechny recenze uživatele

Scott Eastwood zjistil, že u FBI nemá moc co dělat, tak si z grupy Vina Diesla odskočil do Francie se svým bráchou a snoubenkou krást auta mafiánům. Řekl si, že v rychle a zběsile měl malinkou roli, tak že si to zde vynahradí. A docela to šlo. 90 minut pohodový akce, který není tak přehnaná jako u FF. Trochu to připomínalo loupež po Italsku a tu já rád. Normální film, který neurazí a koukalo se na to dobře. 60% ()

Galerie (19)

Zajímavosti (7)

Reklama

Reklama