Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Společně s Nancy Aulenbachovou a Hazel Bartonovou, zkušenými jeskynářkami a výzkumnicemi, se vydáme prozkoumat ta nejnedostupnější místa světa (ledovou jeskyni v Grónsku nebo podvodní jeskyni v mexické džungli) při pátrání po dosud neznámých mikroorganismech, jejichž objevení by mohlo vést třeba k výrobě nových léků. (VanTom)

Recenze (2)

Stanley 

všechny recenze uživatele

Koho by nelákalo prozkoumávání míst, do kterých nikdo nikdy před vámi nevkročil. I dnes taková stále existují a na několik z nich nás prostřednictvím svého snímku zavede známý tvůrce IMAX dokumentů Greg MacGillivray. Kromě mnoha tajemných přírodních jeskyní ("suchých" i zaplavených) nahlédneme do nitra gigantické ledovcové průrvy v Grónsku, kde je ve vrstvách ledu zmapována rozsáhlá historie země. Poutavý dokument hyzdí jen nemístné scény s dětmi předstírajícími zájem nad multimediálními zprávami zasílanými vědátorkou přímo z terénu. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Výborně využitý formát IMAXu - většina záběrů, ať už leteckých náletů či podzemních jeskynních detailů, je nádherná, dechberoucí a působivá. Nic moc nového se sice divák nedozví, ale o to vůbec nejde. ()

Reklama

Reklama