Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film o filmu, který nás zavede do světa výroby několikadílné filmové verze o Sherlocku Holmesovi (Benedict Cumberbath) a jeho parťákovi Watsonovi (Martin Freeman). Zpovědi scénáristy nebo režiséra o natáčení, nepovedené záběry a vše ostatní, co se kolem výroby filmu dělo. (Terva)

Recenze (5)

swamp 

všechny recenze uživatele

Příjemný film o filmu (či seriálu, chcete-li). Nedozvíme se samozřejmě nic zajímavého, ale co mě pobavilo, byly ukázky některých vychytávek. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

http://www.youtube.com/watch?v=L1aGr8OBLnk Nemám moc v lásce filmy o filmu, ale zde jsem udělal vyjímku, protože film je bez velké trikové části a tak se nedají prozradit základní děje výroby jako třeba u akčních filmů plných digitálních triků. Zde se prostě jen dozvíte, jak se co a kde točilo. ()

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele

Typický film o filmu, takže proč dávat nižší hodnocení než samotnému seriálu? Sice zaměřili pouze na druhou sérii, ale i tak mě to, jako fanouškovi, dost přineslo. Vždycky mě totiž zajímalo, jak se jaká scéna natáčí, a i přes to, že jich tu zas až tolik ukázaných nebylo, musím říct, že jsem spokojená. ()

Nikki.Nikx 

všechny recenze uživatele

Asi jediný film o filmu, který jsem viděla, a opravdu mě zajímal. Dlouhé akorát, aby to nespadlo do nudného výkladu, scén taky nebylo ukázáno přehršle moc, aby si nevysypali všechna esa z rukávu....prostě spokojenost. Pokud někoho bláznivě chytl seriál a dotkl se ho tak, jako mě, určitě zkoukněte, je to něco jako povinná četba. ()

Reklama

Reklama