Reklama

Reklama

Tell-Tale

  • USA Tell Tale
všechny plakáty
Krátkometrážní / Drama / Thriller
USA, 2010, 9 min

Recenze (3)

Gemini 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemná velmi vášnivá a velmi dusná záležitost. Na to, že je to vykrádačka Poea a začalo to pár fotkami pro kampaň iPadu, jednoznačně win-win:) Po technické stránce je to paráda, herci si svoje žánrové pózy taky drží výborně, ale je to zkrátka a dobře jen variace na stařičkou horrorovou klasiku s Carlou Gugino stylizovanou do noirové femme fatale. Pokud toho nemáte dost z jiných zdrojů, sexy prádlo hlavní hrdinky vás může donutit přihodit pár procent k hodnocení navíc;) Já to neudělám - ale i tak to stačí bez problémů na osmdesátku. ()

Madsbender 

všechny recenze uživatele

Krátka story o jednej nevere, jednej mŕtvole a jednom vyšetrovaní s krásnou femme fatale Carlou Gugino a zaujímavým, hororovo štylizovaným vyústením - ale prevedenie je, okrem technickej stránky a Carlinho sexi spodného prádielka skôr priemerné, resp. tuctové a dej veľmi rýchlo vyšumí do prázdna. Ale je to celkom temné... Muhuhuhahaha!!! 70% ()

Yardak 

všechny recenze uživatele

Příjemný thrillerový kraťas, který naláká na známé herce (Carla Gugino jako Femme Fatale). Příběh je sice velmi jednoduchý (k tomu uvidíme jen dvě filmové lokace), ale režisér vytvořil hutnou dramatickou atmosféru, což je na krátkometrážním snímku nejdůležitější. Pěkné 4 hvězdy. ()

Reklama

Reklama