Reklama

Reklama

Vítejte v džungli

  • Česko Nikdo nepřežije (více)
Trailer 1

Skupina nic netušících úředníků se ocitá v zajetí opuštěného ostrova, když se teambuildingová akce vedená bývalým mariňákem, Stormem Rothchildem (Jean-Claude Van Damme), nebezpečně zvrtne. Nastává chvíle, kdy musí Chris (Adam Brody) a jeho kolegové svést souboj o přežití s přírodou - i s ostatními! (Bontonfilm)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (154)

F.W.Colqhoun 

všechny recenze uživatele

Připomíná mi to tu historku o chlapcích, kteří ztroskotali na ostrově a všechno šlo potom do prdele. Mně taky. Touha vidět úsměvnou verzi Pána much ale nebyla hlavním důvodem, proč jsem se obtěžoval. Tím bylo samozřejmě angažmá JCVD, VHS hrdiny mých cinefilských začátků, jehož přešitá, vybotoxovaná tvář v traileru zažehla plamínek naděje, že baletního kopače čeká zmrtvýchvstání v komediálním žánru. I když asi nečeká, guns'n'roseovsky znějící Welcome To The Jungle není takový průšvih,jak by se mohlo zdát. I když tvar připomíná film jen vzdáleně, méně známí Adam Brody a hlavně nesoudně trapný a tím koukavý Rob Huebel občas vtipnou kritikou firemních jebaček a fenoménu teambuildingů a odkazů jinam [dojde i na Apokalypse Now] méně náročného diváka pobaví. I když jen krotce. Screw faster! ()

Torgal 

všechny recenze uživatele

Priznávam, videl som len druhú polovicu v ktorej Van Damme hral tretie husle, takže hodnotím z tohto pohľadu. Ak by bol v centre diania, tak by to bola iná pesnička, pretože si zo seba parádne robí srandu. Všetky scény s ním sú super, o to viac som sa potom prenudil všetkým ostatným okolo. Verím, že na papiery zápletka vyzerala lepšie, ale jej spracovanie je celkom nuda na ktorej vidno obmedzený rozpočet aj schopnosti jej tvorcov. 4+/10 ()

Reklama

Daryl.Dixon 

všechny recenze uživatele

Nic pro náročného diváka. Převážnou část zábavy obstarává Kristen Schaal v roli Brendy, ať už při přednášce s holí o tom, co by neměli kolegové vyslovovat v přítomnosti žen, nebo její obrat o 180 stupňů ve chvíli, kdy si potřebuje odskočit. Jinak ale komedie na nedělní odpoledne, u níž si klidně dělejte domácí práce, aniž by jste se museli bát, že vám něco podstatného unikne. ()

TommyDiamond 

všechny recenze uživatele

Vítejte v džungli je neuvěřitelná hovadina. Ale tvůrci to v celku nemysleli vůbec zle a tak mi nezbývalo než to celé brát s určitou dávkou nadsázky a v rámci možností se pobavit. J.C.V.D. na kterého byl velmi horentně upozorňováno si tu střihnul pouze vedlejší roli s pár minutami na place. Dám pouze dvě hvězdy ()

rasto87 

všechny recenze uživatele

Ako uviedol aj Livingdead, keby nebolo brandy a pár scén bol by to jasný odpad. J.C.V. Damme by mal herectvo radšej zabaliť pokiaľ chce točiť takéto kraviny. Môžem povedať, že som zas zbytočne zabil 95 minút svojho času a preto ak sa rozhodujete pozerať tento film nechcem byť sprostý ale radšej sa naň vyserte. ()

Galerie (51)

Zajímavosti (5)

  • Natáčanie filmu prebiehalo v Puerto Ricu. (Danny88)

Reklama

Reklama