Reklama

Reklama

Celeste (Rashida Jones) a Jesse (Andy Samberg) spolu chodili už na střední škole. Brzy poté se vzali a nyní, na prahu třicítky, stojí na křižovatce. Zatímco Celeste zažívá úspěchy v podnikání, Jesse je nezaměstnaný, bez chuti do života. Celeste má pocit, že pokud by se rozvedli nyní, mohli by zůstat přáteli. Jesse, přestože Celeste stále miluje, její rozhodnutí pasivně přijímá. Celestiny představy se ale od reality liší. Zatímco si zvyká na nový život, pomalu a bolestivě si uvědomuje, jaké chyby v manželství udělala. K nápravě si ale vůbec nezvolila vhodnou chvíli. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (6)

Trailer

Recenze (67)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Rashida Jones mi tady udělala obrovskou radost. Ať byla jakákoliv, nevím proč, trošku jsem jí v tom jejím chování rozuměl. No a právě proto se mi pak na film koukalo hezky. Dokonce i ten Andy Samberg mi nevadil. Na vztahovačku děsně příjemná práce, která nenadchne, ale ani neurazí. No a otevřený konec, ten vyloženě potěší, protože život takový prostě je. ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Toto je ten typ filmu, který si pustíte, půl hodiny ho sledujete a neustále si říkáte "Co to sakra ten vořech mele?, Co to plácá, vo čem to jako má bejt?". Naprosto, ale naprosto mimo. Oni si prostě mysleli, že když se tam bude hodně mluvit, že to bude inteligentní. A nemá to ani hlavu ani patu. Vůbec mne nezajímalo, jak to dopadne. 20% ()

Reklama

Lopezka1982 

všechny recenze uživatele

Film se mi líbil a spíše bych řekla, že se jedná o hořko-sladkou komedii. Myslím, že pěkný příběh ze života a upřímně mě také někdy Celeste štvala, i když jsem jí vlastně i rozuměla, co jí vadí, ale prostě nikdo není dokonalý, a to ona zjistila, až když už není cesta zpět. Film ze života a ten konec mě zamrzel, pořád jsem doufala, že to dopadne nějak lépe :) ()

hroubek 

všechny recenze uživatele

Tohle fakt není film, který Vám zvedne náladu. Osobně bych film popsal jako slabší verzi Blue Valentine. A i když, jsem neměl zrovna na takovýhle film neměl náladu, tak se mi dost líbil. Líbilo se mi jak to je přirozený. Jsou tam klišé, přesto jsem tam cítil, že scénáristé a herci v jedné osobě moc dobře vědí o čem píšou. Režie je v pohodě, taková ničím nepřekvapují a neurážející. Rashida Jones je dobrá herečka, kterou jsem si zamiloval v Parks and Recreation a tady jsem si její herecký koncert užil. Andy Samberg je zde dost utlumený a pro mě bylo opravdu zajímavé vidět ho v této poloze. Mile potěšil Elijah Wood, Emma Roberts nebo Chriss Messina. Celeste a Jesse navždy je fajn snímek, na který je dobré mít tu správnou melancholickou náladu, protože teprve tehdy, Vás dokáže dost silně zasáhnout. ()

P1tr 

všechny recenze uživatele

Velmi netradiční a svěží vztahovka, která má celkem tradiční výchozí příběhovou pozici, ale následný postup, kterým se vydá už tak klasický není a dokáže v mnohém příjemně překvapit. Snímek funguje dobře ve všech rovinách a dokáže rozesmát i dojmout a to velmi civilním dojmem. Tvůrci se totiž nesnaží uvrtávat postavy do přehnaných a nerálných situací a naopak se pokouší vytvořit co nejrealističtější dojem připomínající opravdový život. Film se tak povětšinou celkem úspěšně vyhýbá tradičním filmovým kliše a když už na ně dojde, působí díky přirozenosti jednotlivých situací uvěřitelněji a méně nuceně, než u konkurence. Celeste a Jesse navždy je opravdu povedenou romantickou komedií, která ve vás zanechá hřejivý pocit. ()

Galerie (24)

Reklama

Reklama