Reklama

Reklama

Hugo (Mario Casas) sa po niekoľkých rokoch strávených v Londýne vracia späť do Barcelony. Stretáva sa s Babi (María Valverde) a ich vzájomná náklonnosť stále pretrváva. Hugo sa rozhodne získať jej srdce späť skôr, ako sa vydá za iného muža. (TV Markíza)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (32)

Pedross800 

všechny recenze uživatele

Pokračování skoro lepší jedničky. I když se říká, stará láska nerezaví, dokáže někdy nasekat pěknou paseku, že Babi? Moje oblíbenkyně Maria Valverde upozaděná, ovšem náhrada za ni více než koukatelná. Kulisou opět podmanivá Barcelona a náš hlavní hrdina Hache lítající ode zdi ke zdi jménem "zapeklitá láska". Trocha emocí, trocha sexu, trocha drámy a hodně,, hodně krásné hudby! ....."I když ty to nevíš, vybájila jsem si tvé jméno, omámila jsem se sliby a přespávala v autech. I když ty to nechápeš, nikdy na obálku nepíšu odesílatele, abych nezanechala po sobě stopy." ()

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

První film měl kouzlo, který druhý již nemá. I zde platí syndrom letního tábora. Člověk ho zažije a říká si: “To bylo to nejlepší v mém životě.” Přijde za rok, čeká, že to bude lepší a ono je to jiné. Přestože je Clara Lago kočka, je paradoxem, že se mu Maria Valverde v prvním filmu líbila víc. Přes veškerou odlišnost však oba filmy tvoří kompaktní celek, kterému dávám 4*. ()

Reklama

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Poznání je docela zajímavá věc. Začíná to tím, že si myslíte, že víte. Pak zjistíte, že nevíte. Potom většinou následuje panika, ponocování, pilulka, panák, pomočování, peristaltika střevní u slabších jedinců zrychluje či vypovídá služby zcela. A teprve potom, fakt až potom, si řeknete: „Vím, že nevím nic.“ V tu chvíli jste na to kápli. Prozřeli jste. Od tohoto okamžiku se začnete (možná) chovat trochu normálněji (netýká se všech) a s ohledem na hlavní postavy snímku doplním slůvkem „dospěleji“ (opět platí: ne všichni) . ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Babi, Babi, kam jsi se mně poděla? Bylo Tě tam jen kousíček, ale i ty jsem si s Tebou vychutnala. Maria tam opravdu byla jen pár momentů a docela mě to mrzí, protože na mě v s Hachem po té emotivní stránce zapůsobila přece jen víc. Tady jí nahradila nezkrotná, divoká, ale pro Hecheho uhrančivá Gin. Mohla jsem si opět užít spousty barviček, několik střídajících se chviliček smutku, smíchu, lásečkování na neobvyklých místech (ale bez té "ach" jiskry), bezvadné muziky, aby se to vše na konci slilo v jediné možné vyústění. ()

Kejdyna 

všechny recenze uživatele

Tohle pokračování byla už tak trochu telenovela, hrdinové se chovali ještě impulzivněji, Hache je pořád stejně hajzlík jako posledně, pořád stejně dobře vypadající a všechno je emocionálně vypjatější. České titulky jsem nenašla, anglické psal asi nějaký Mongol, protože osoby nehrály roli a Babi nazýval Grandmother, byl v tom dost zmatek. Ale má to studijní charakter, fráze Tengo ganas de ti je moje oblíbená, ta se ve Španělsku bude hodit :)) 4 hvězdičky za to, že když dám 3, sklouzává film do modré a mě se líbí ta moc o tom rozhodovat :) ()

Galerie (46)

Zajímavosti (5)

  • Jedným z alternatívnych názvov filmu je aj Twilight Love 2. (MikaelSVK)
  • Počas prvého víkendu bol film na vrchole španielskych pokladníc so skoro pol miliónovou návštevnosťou. Celosvetovo sa za prvý otvárací víkend v roku 2012 umiestnil na desiatom mieste medzi najlepšie zarábajúcimi filmami na svete s takmer 3,8 miliónmi dolárov. (Arsenal83)

Reklama

Reklama