Reklama

Reklama

El gran Milagro 3D

  • USA The Greatest Miracle
Trailer 1

Obsahy(1)

Rodinný animovaný film, ukazující na příběhu tří postav základy katolické víry. Mladá ovdovělá matka, muž středního věku a stařenka ve svém trápení potkávají svého Anděla strážného, který jim otevírá oči a pomáhá najít cestu k Bohu skrze modlitbu a svátosti. (Mariin)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (3)

Mariin 

všechny recenze uživatele

Tak to je obsahově krásný, katolický film. Mimořádně silný, ale celkem jednoduchý obsah, zjevující hluboké pravdy víry. Forma je tu pro mne podružná, dala by se především vytknout ne úplně sympatická počítačová animace, některé detaily pokoncilní liturgie a jistě ještě něco. Tento film je dělán zřejmě s minimálními prostředky a přesto má svou hodnotu. Kritik formy by tu jistě oprávněně našel nedostatky, asi jako kdyby srovnával Rembrandta s lidovým obrázkem. Pro mne má v tomto případě velkou hodnotu i ten "lidový obrázek". Nevím o tom, že by byl v Evropě natočen tak smysluplný, působivý a poměrně hluboce spirituální animák pro celou rodinu... ()

CSSML 

všechny recenze uživatele

Film od katolíků pro katolíky vytvořený na způsob návodu na zbožný život. Ovšem Církev je v krizi a u návodu tomu není jinak. Za prvé se snaží vytvořit dojem, že nový mešní obřad, při němž se podle klasika „obětují plody země a lidské práce namísto pravého velikonočního Beránka“, je katolickou Mší svatou. Tak to je veliký omyl. Za druhé jsou tu zmíněny poslední věci člověka. To je v pořádku. Poslední věci jsou však čtyři: smrt, soud, Nebe nebo Peklo. Smrt a Nebe tu máme zobrazené, pak Očistec, soudu jsem si nevšiml, asi byl hodně rychlý, a Peklo – o tom se tu činila zmínka? V pekle jsou nejen démoni, zde působivě zobrazení, jsou tam i duše lidí, kteří zemřeli ve smrtelném hříchu. A to bude, zvláště dnes v pohanské společnosti a při pocitovém rozlišování hříchů, Bohu žel dosti časté. Animace není světoborná, ale více mě rušil obsah. ()

Reklama

majo25 

všechny recenze uživatele

Aj keď by bol obsah neviemaký dobrý, tak cez tú kvalitu formy to jednoducho nejde. Tu nieže sa jedná o nízkorozpočtovú 3D animáciu, ale o topornú CGI zo starších videohier, typu EA NHL a pod. Aj keď je posolstvo úprimné, ten obsah má viacero chýb, nelogičností a kresťanských výmyslov, ktoré sa vydávajú za samozrejmosť. Anjeli s krídlami ako v nejakej rozprávke pre deti, čiernobiely pohľad na konanie dobra a pod. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama