Reklama

Reklama

Hrůzná minulost

  • USA The Pact (více)
Trailer

Jejich matka zemřela a sestry Nicole a Annie se neochotně vracejí do domu svého dětství, aby uctily její památku. Během noci sestry vycítí přítomnost nadpřirozena: podivné zvuky, pohybující se předměty, obraz neznámé ženy padlý vedle fotografie jejich matky. Annie navíc prožije sérii velmi intenzivních a značně znepokojivých nočních můr - jsou to jakési vize, které ji vedou k odhalení matčiny minulosti, ta se však nakonec odhalí sama... (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (353)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Teda čekal jsem Lepší Hororový Zážitek! oO.. Za celý Film se mi líbily asi 3 Scény.. Ono jich snad více ani nebylo.. A to jak duch s ní házel v bytě o stěny.. To mělo celkem Grády.. Dále Přichod černovlasé Ženské, která ji pomohla odhalit tajemství... a Závěr.. Kde se objevilo i nějaké to menší Gore.. Ale to je vše? Jaký Infarkt?? Jaký Zážitek.. ách Jo! ()

Nin 

všechny recenze uživatele

Velice nudný horor s jednoduchoučkým dějem (nebyl by problém vykecat podstatu filmu v 1 větě, kompletní děj tak ve 4 větách), který nemá v podstatě co nabídnout. Maximálně 3-4 lekačky a zcela nezajímavé postavy v čele s hlavní hrdinkou, jež zrovna příliš hereckého umu nenabrala (80% filmu má na obličeji jakýsi přiblblý škleb, ve kterém se asi měl mísit strach a odhodlání), tak aspoň nosí co nejhlubší dekolty a nejkratší kraťásky. Dvě hvězdy dávám za většinu lekaček, které se povedly, a výchozí nápad (kombinace metafyzického démona a fyzického démona), i když je zpracován tak tristně. (4/10) ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Na filmový a zároveň i režisérský McCarthyho debut jsem byl vážně zvědavý a nějak mne neodradilo ani rozporuplné hodnocení těch, kteří tento kousek již viděli. Není na škodu si tu a tam pustit nějakou tu duchařinu. Když se navíc nejedná o čistokrevnou záležitost a tvůrci do ní přimíchají i něco z jiných odvětví, tím je to pro mě jen lepší. Již od úvodních minut se mi docela zalíbila i navozená atmosféra a já se jen v duchu modlil, aby zas nešlo o další blbost, kdy budou vzduchem jen proletovat kusy nábytku a hlavní hrdinka nedostane infarkt díky blikajícím zářivkám. Naštěstí je příběh obohacen o finální rozuzlení, které bych tu nechtěl prozrazovat a díky kterému nemůžu dát ani horší, než průměrné hodnocení. ()

Ten Druhy 

všechny recenze uživatele

Tá prísna matka ležiaca v rakve vyzerala hrozivo a vyčítavo, zjavne zostalo niečo nedopovedané. Jej dve dcéry sa podobali, spočiatku som si myslel, že je to herečka v dvojrole. Divák má skrátka od začiatku viacero podozrení a tajomstvo sa darí udržať, prostredníctvom znepokojujúcich falošným motívov, prakticky až do konca. To, čo sa spočiatku javí ako nadprirodzená hrôza je celkom reálne. Ťaživá atmosféra naozaj funguje, tak ako aj ľakačky. Film pôsobí ako celok, napriek tomu, že je kombináciou rôznych žánrov (ghost, serial killer, mystery, chiller). Z nasadeného svižného tempa v úvode sa vôbec nepoľavuje, napätie postupne graduje v spletitom, no zrozumiteľnom deji, v ktorom nie je núdza o prekvapenia. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Hodinu sa to tvári ako tradičná (hoci strašidelná a zlovestná, nepopieram) ducharina a nakoniec sa z toho vykľuje niečo úplne iné (a rovnako desivé... ak nie ešte zlovestnejšie). Nie je to žánrová revolúcia, ani filmový zázrak roka. Ale videl som tisíce trilerov a hororov a toto je určite príjemný nadpriemer. Dosť mu pomáha okrem „naked nude sex“ Caity Lotz prekvapivo i Casper Van Dien v úlohe sympatického detektíva. Niektoré scény riadne nepríjemné („Mami, kto stojí za tebou?“), no uznávam, že poslednú scénu s „okom“ si tvorcovia mohli odpustiť (detto pár logických kiksov, nebudem spoilerovať). ()

Galerie (12)

Zajímavosti (11)

  • Caity Lotz sa musela kvôli filmu naučiť jazdiť na motorke. (ČSFD)
  • Když poprvé mluví policista Creek (Casper Van Dien) s Annie (Caity Lotz), podá jí zabalenou zmrzlinu. Po střihu a záběru z opačné strany - za zády Annie je vidět, že Annie již jí zmrzlinu, aniž by ji otevřela a rozbalila si dřevěnou lžičku. (dandislav1991)
  • Když si Annie (Caity Lotz) v kostele prohlíží staré fotky, ve vitríně je chvíli vidět odraz kamery. (akisha)

Reklama

Reklama