Reklama

Reklama

Tub

Krátkometrážní / Komedie
USA, 2010, 12 min

Režie:

Bobby Miller

Scénář:

Bobby Miller

Hrají:

Eric M. Levy
(další profese)

Obsahy(1)

Neukojený, priateľkou odmietnutý Paul onanuje v sprche. Výsledkom jeho orgazmu je niečo, čo diametrálne zmení jeho život. (*CARNIFEX*)

Recenze (7)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Neukojený, priateľkou odmietnutý Paul onanuje v sprche. Výsledkom jeho orgazmu je niečo, čo diametrálne zmení jeho život. Teraz neviem či sa mám smiať, alebo plakať - 25%. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak tomu se říká pech. Pěkná ženská v posteli a on blbec si jde „hrát“ do koupelny. Jinak je to samozřejmě jen další z řady amatérských krátkometrážních snímků, které můžete v klidu minout bez povšimnutí. Hraje tam sice zajímavá hudba, ale jinak nic moc. Někomu to možná vtipné skutečně přijde, ale já mezi ně patřit nebudu. Zbytečná ztráta času. Ta jedna * je za pěknou ženskou a onu melodii. Jinak poučení pro pány: „nehoňte si ve vaně“ !!! ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Nekonečná je ľudská fantázia ( alebo je to hlúposť ? ). Každopádne si niekto pomyslel, že by to bol dobrý nápad na sfilmovanie. A sfilmoval to. Avšak neviem, či to myslel ako paródiu, vážnu drámu, alebo body horor. Trápne. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Taková přiblblá pitomost, která sází na to, že to snad bude i vtipné. Sázet může, ale vtipné to bohužel není. Nejdřív si řeknete, co to vlastně bude, pak už jen kroutíte hlavou do konce. Mám rád ujeté filmy, ale tohle bylo buď moc ujetém anebo prostě jen blbé. ()

Kelly2502 

všechny recenze uživatele

Jeden z najhorších nápadov na kraťas, s akými som mal tú česť. Nie len že je to odporné, ale ani nevie čím to chce byť. Za 11 minút to vystrieda tri veľmi odlišné roviny a koniec vyznie do stratena. Ale niečo na tom asi bude keď sa to dostalo na festival v Sundance :D Kdo ví____povinne púšťať chorobným onanistom. ()

Reklama

Reklama