Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Davidu Wozniakovi (Patrick Huard) je přes čtyřicet, ale jakoby ještě nedospěl. Zlom přijde ve chvíli, kdy mu přítelkyně oznámí své těhotenství a zároveň se dozví, že se proti němu chystá hromadná žaloba 142 lidí, jejichž matky uměle oplodnil… Vtipný a hluboce lidský příběh o hledání lásky, odpovědnosti a sebe sama, který se pyšní šesti mezinárodními cenami. (Dny Kanady)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (21)

runner85 

všechny recenze uživatele

Nechať si platiť za masturbáciu je prejavom priamej demokracie. Ako to je ale keď chcem vedieť kto je otcom? Hmmm ... inak komédiu od toho moc nečakajte, no na druhú stranu je to milý príbeh .... (najviac ma dojalo, keď prehovoril "hovorca" detí čo podávali žalobu keď chceli vedieť kto je ich biologický otec) ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Starbuck je takmer doslova identický s jeho americkým remakom - Pozdrav zo spermobanky (2013). Odlišujú sa hlavne réžiou. Kým Pozdrav zo spermobanky je ladený viac humorne, u Starbacku je to taký smiech cez slzy, vlastne sa človeku ani moc smiať nechce. Snímok je omnoho vážnejší a emotívnejšie ladený, skrátka dramatická stránka jasne prevažuje. Je na divákovi čo preferuje, mne sa zdal lepší Starbuck. 80/100 ()

Reklama

Lavinia 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem klišé nebo přisprostlou komiku, ale vyšel hřejivý lidský příběh se srozumitelnou motivací, humorem a lidskou tváří, kdy právě v okamžiku komickém - první synové jsou o tolik lepší a úspěšnější než jejich otec - je náhle zvrat na druhou stranu, tragickou a přesto bez klišé - syn postižený i děti divné až hloupé. Krásný příběh pouti spermií a jejich roztodivných výsledcích. Velmi doporučuji. ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Ještě nejsem schopen ze sebe vysoukat nějaký sofistikovaný komentář, takže jen pár vět a později to možná celé přepíšu. Absolutní pohodovka o tom, že seriózním a vnímavým otcem se můžete stát i v trošku pozdějším věku. Jen nesmíte prodávat svoje sémě, jako náš hlavní hrdina. Potom se klidně může stát, že těch potomků bude přeci jen "maličko" víc. Na druhou stranu, o to bude Vaše překvapení příjemnější, protože počít tolik dětí se jen tak někomu nepoštěstí a nad nějakou žalobou člověk mávne rukou, stejně jako v tomle milém, úsměvném filmu, s naprosto úžasným soundtrackem. ()

mat.ilda 

všechny recenze uživatele

Někdo dozraje tak nějak sám, jiný se holt musí postrčit... a že David Wozniak dostal pořádný žduchanec, neboť zamlada rozséval ve velkém ve spermabance a výsledkem je 533 ujmutých semínek, z nichž 142 má vážný zájem se se svým stvořitelem osobně poznat. A jelikož se David cítí být poněkud dlužen, začne na své potomstvo inkognito a víceméně zpovzdálí tak trochu dohlížet. Případ lehkomyslného dobráka, co neváhá pro správnou věc udělat i dost šílené věci a ony ho později, jak to tak bývá, dostihnou... Problém komedií často vězí v nápadech, které se vyplýtvají hned na začátku a dál se luhují jako jeden a tentýž pytlík čaje, ale zde se lze konzistentně probavit celou stopáží, včetně lehce dojímavého konce a i přes poněkud nereálné pasáže a nějaké to klišátko má Starbuck sympaťáka hrdinu a navíc něco, čemu se říká lidský rozměr. Viděno během Challenge Tour 2015: 30 dní se světovou kinematografií ()

Galerie (42)

Reklama

Reklama