Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bukurešť, Rumunsko. Nepříliš vzdálená budoucnost, nepříliš odlišné město. Lidská populace se až úzkostlivě shromažďuje v posledních državách, zatímco populace expandující rasy upírů s každým dalším dnem narůstá. Ti se zčistajasna objevili zhruba před desítkou let ze stínů, v nichž se po staletí ukrývali, a pokorně vyčkávali na svoji chvíli. V současnosti si bez sebemenších skrupulí vykračují mezi lidmi, jako kdyby mezi oběma rasami existoval mír, či cosi tomu podobného. A může za to vynález syntetické krevní substance rumunské vlády - stravní náhražky, díky níž se tradiční predátor v podobě upíra dokáže obejít bez příjmu krve lidských obětí po staletí jim padajících v oběti. Ovšem stejně jako každá doba, tak i každá inovativní myšlenka má své oportunisty, neřku-li radikální odpůrce, kteří se shromažďují v odboji, který tomuto nastalému trendu hodlá již brzy učinit přítrž. (Conspi)

(více)

Recenze (21)

Wilko70161 odpad!

všechny recenze uživatele

Bordel bordel bordel tak taku sracku som uz davno nevidel a este aj ty herci my pridu ze im vela nechyba do zachvatu smiechu ani nechapem ako som to mohok dopozerat ale asi niekedy treba vydiet brak aby si clovek vazil aj film pri ktorom vidi aj daku snahu ale tento k nim urcite nepatri odpad to je asi slabe hodnotenie ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem dle zdejších komentářů nějakou hroznou ptákovinu, ale dostala jsem jen ptákovinu,nebo spíše upírovinu. Co filmu chybělo nejzásadněji byly peníze a scénář. Herci zas tak strašní nebyli, jistá temná syrovost také nebyla na škodu, jen ty příšerné kostýmy zmutovaných upírů, jenž je činily spíše směšnými, než hrůznými. Celkově je na celém filmu vidět, že peníze došly už po prvních 5 minutách. Ještě horší než kostýmy, byly dialogy. Ten kdo je psal byl evidentně nakažen zmutovaným virem, pravděpodobně s trvalými následky. Akce slušná. Za mne dvě hvězdičky. Znám mnohem dražší a blbější počiny. Jednou za život se to vidět dalo. ()

Reklama

viky13 

všechny recenze uživatele

Někdo to tu přirovnával k district 9 a já nemůžu souhlasit. Mně se totiž district 9, na rozdíl od většiny diváků, nelíbil. Ale tohle se mi líbilo. Asi jsem divná. Plavu proti proudu. Souhlasím, že triky a kostýmy byly na úrovni filmové školky, přišlo mi ale, že příběh neměl hluchá místa, zkrátka, nenudila jsem se. A taky mám ráda Pottse a postavy mě bavily. ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Jak se mi celkem často stává u filmů v černém, tak i tenhle mi překvapivě sednul. Máme tu lidi, upíry a pak zmagořený upíry, co mají křídla, jsou hnusný, vyšumělo jim IQ, ale narostla jim agresivita a efektivita v trhání všeho kolem na kusy. Lidi na ně nemají a normální upíři taky ne, takže co se stane?? Ááááno právně milé děti, stane se to, že lidé a upíři se spolu spojí proti těm krvežíznivejm poletuchám a někteří jedinci se nám vybarví do červena, někdo do běla a jiní zjistí, že randit s druhou stranou by mohl být odvaz. Občas vtipný, děj na béčko film pohodově béčkovej a já se celkem bavil. Tři pecky a díky tomu pozvednutí filmu ze 26% na 27% no jakej jsem?? :-D ()

ko.mar1 

všechny recenze uživatele

tak teda keď nikto aspoň ja dám komentár : béčko-tv.film triky nie úplne najhoršie dej... - ale ano bol tu nejaký, herci mne teda úplne neznámi hrali niekedy fakt strnulo , ale čo keď nieje iný film aj tento sa dá pozrieť no na druhej strane dať mu odpad?... , asi nie na to som videl aj horšie diela. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama