Reklama

Reklama

VOD (1)

Kate a Charlie jsou mladí manželé jejichž pouto je postaveno na vzájemné lásce k hudbě, smíchu a pití ... především k pití. Když se však Kate kvůli alkoholu dostane do nebezpečí a je ohrožena i její práce učitelky, rozhodne se přidat k Anonymním Alkoholikům a zůstat střízlivá. S pomocí své kamarádky Jenny a zástupce ředitele ve škole – trapného, ovšem vstřícného pana Daviese - Kate krůček po krůčku zlepšuje své zdraví i život. Jenže střízlivost není tak jednoduchá, jak Kate očekávala. Nový životní styl přináší na povrch znepokojující vztah s matkou, musí také čelit výmyslům, které nalhala svému zaměstnavateli a hlavně se začíná zamýšlet nad tím, jestli je její vztah s Charliem založen na lásce nebo jen opileckém odmítání dospět. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (75)

Jello Biafra 

všechny recenze uživatele

Učiteľka Kate má problémy s alkoholom. Prihlási sa teda do klubu anonymných alkoholikov, kde dúfa že sa z tohto problému dostane. Jej kreténsky manžel si však v alkohole libuje a je logické, že jej boj s alkoholom nepodporí. Čo mňa na filme zarazilo prvé, to bola vizáž ústrednej hrdinky v podaní Mary Elizabeth Winstead - celý film chodí oblečená ako keby vykradla kôš s prádlom pre charitu. Ale najväčší trapas filmu je kupodivu v tom, že táto dráma nedokáže ani za nič dojmúť. Je to hlavne vďaka nezvládnutým hereckým výkonom a jednak aj tým, že jednotlivé scény, ktoré majú byť pôsobivé sú tu nechcene smiešne. Veľmi mňa vytáčali aj jednotlivé postavy vrátane už spomenutého manžela hlavnej hrdinky, ktorý je vyložene na päsť a zároveň mňa tu veľmi štvala aj postava slizkého kolegu zo školy, ktorý by chcel našu hlavnú hrdinku osúložiť. Dokonca aj záver filmu je príliš nenápaditý a tak sa vám môže stať, že zážitok z tohto filmu z vás vyprchá 5 minút po záverečných titulkoch. ()

mat.ilda 

všechny recenze uživatele

„Pijeme, abychom zapomněli, když se stane něco zlého. Pijeme na oslavu, když se stalo něco pěkného. A když se neděje nic, pijeme, aby se sakra něco dělo.“ - Charles Bukowski... Blaze těm, kdo své špičky umí kontrolovat, aneb nevyzpytatelné jsou cesty ze závislosti, kdy hlavní výhra bývá vykoupena několika prohrami. Šílené, pravdivé a lehké - jako by to ani nebyl film... ()

Reklama

Necron 

všechny recenze uživatele

je jasne, ze kdyz doma jeden chlasta a druhy ne, ze to nema dlouhodobou perspektivu. v zivote to tak ale moc nechodi, neni totiz moc lidi, kteri se muzou valet doma u telky a nerusene pochlastavat, protoze jim to sponzoruji rodice. nacancana neprilis realna romance je vyvazena / prolozena problemy spojenymi s alkoholem - ve vysledku prijemna poeticka zalezitost. ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

Nevim no, podle mě se Vogt-Roberts s tou samou látkou (na několikanásobně menšim prostoru) popral mnohem líp. A Mary Elizabeth jsem 90 % stopáže ani nepoznával, mnohdy vypadala jak mladá Gainsbourg. Což teda neni žádnej med. Ale herecky ještě slušný, jakkoliv i v tomhle směru Caplan s Millerem Smashed válcujou. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Věci, které byli zábavné, už najednou zábavné nejsou. Není to dokonalá věta shrnující závislost a její na člověka? Mary Elizabeth Winstead ukazuje, že je výbornou herečkou a její alkoholičku, která se chce léčit, jí uvěříte. Není to hezký příběh. Není ani tak hnusný, jak by mohl být, ale přece jen to na vás udělá silný dojem. Drogy jsou hnus, ale alkohol taky. Není to objevné, sem tam se však hodí si to připomenout. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (4)

  • Kate (Mary Elizabeth Winstead) používa mobil značky Blackberry. (sWONDER)
  • Scéna, v ktorej sa opitý Charlie (Aaron Paul) trmáca po ceste, sa natáčala počas plnej premávky na jednej s losangeleských ulíc. (sWONDER)
  • Celý film byl natočen za 19 dní. (Matros)

Reklama

Reklama