Reklama

Reklama

Bring Me The Horizon - Lads On Tour

všechny plakáty
Dokumentární / Hudební
Velká Británie, 2011, 46 min

Hrají:

Oliver Sykes

Obsahy(1)

Dokument o deathcorovej kapele Bring me the horizont, ktorý zachycuje kapelu počas turné. (Déé X Géé)

Recenze (8)

Wade 

všechny recenze uživatele

Šílený dokument, který ukazuje co se děje když se přejíždí mezi koncerty na tour. Párty a srandičky, ale nechybí ani totální kraviny a mnoho dalšího.   70% ()

klose182 

všechny recenze uživatele

Po prvních záběrech jsem si říkal, že tohle nesnesu. Naštěstí se míra nechutnosti postupem času snižovala. Jinak docela zajímavý pohled na tour život jedné z nejtalentovanějších core kapel, u které vše stojí a padá na kvalitě zpěvu Oliho Sykese, která má v posledních měsících sestupnou tendenci. ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Vypovídací hodnota tak nějak nulová. Kluci si užívají super party, musí to být zážitek, evidentně jsou dobrá banda, ale jestli chcete zajímavější a lepší dokument z tour, podívejte se radši na Killadelphia od Lamb of God nebo Home is for the heartless od Parkway Drive, protože tak má vypadat tour DVD! ()

kill-tec 

všechny recenze uživatele

Mám tuhle kapelu moc rád, ale tohle bylo děsný. Takhle se dokument o tour prostě netočí. Nemělo to hlavu ani patu a ten začátek? To fakt jako posrali!! ()

phoenixer 

všechny recenze uživatele

Slušnej úlet, místy až nechutný, ale to je jasný už po pár sekundách na začátku. Ovšem některým situacím se nedá nezasmát. Jo Itálská kuchyně je fajn... ()

rottenpolo 

všechny recenze uživatele

Tak podľa mňa takto "hudobný" (v tomto prípade v úvodzovkách) dokument určite vyzerať nemá. Tam nebol žiadny live záber z koncertu so zahratou skladbou (bol, ale bez zvuku), až na konci pár sekúnd a ten zvuk bol akoby to nahrávali mobilom :D Vôbec to nemalo hlavu ani pätu. ()

Keys1 

všechny recenze uživatele

Videl som ich naživo je to fakt 'rachot' a super zážitok. Je to skôr dokument z ich života ako z koncertov takže žáner: hudobný dokument by som tomu nedal. Keď chcete poriadny hudobný dokument určite si pozriete: ,,Parkway Drive: Home Is for the Heartless,, to je teda niečo. Dúfam že BMTH spravia poriadne DVD z koncertov a nie len video ktoré natáčal a vlastne celé spravil Oliho brat. ()

Reklama

Reklama