Reklama

Reklama

Adoration

Trailer 2

Drama, které režírovala Anne Fontaine, je o příběhu dvou žen. Dvěma nerozlučným kamarádkám z dětství se stane něco, co ani jedna z nich nečekala. Zamilují se navzájem do svých synů. Po mnoha letech se o všem dozvědí jejich nastávající snachy. Obě mají co vysvětlovat. (rreal13)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (82)

Silas 

všechny recenze uživatele

...and it just sort of happened. Přetahovaná idealistické poloviny s realistickou ve filmu o tom, že láska se všemi radostmi i strastmi vás může potkat v každém věku. Scénář občas zkouší, kam až může v sérii náhod zajít, a rozvíjí dějovou creepy ideu do nečekaných výšin. Střet postav, dosud žijících ve vlastním světě, s okolním prostředím, kde se řeší až příliš zatěžkávající problémy, vychází naprázdno, a tak dál plují na vlnách vlastní naivity do dalšího nárazu. (Za stále přitažlivé herečky a touhu to zažít jednou taky se 70 zaokrouhlí nahoru.) ()

Piškotka 

všechny recenze uživatele

Strhující drama o lásce jako trám. I když v jedné chvíli mě napadlo, zda druhý pár chování prvního páru nenapodobuje, protože tam pověstná jiskra neproběhla. Zakázané ovoce chutná nejvíce, i když.... Vztah nebyl pokrevní, přesto tutlaný a skrývaný. Idylka nemohla trvat věčně, to si obě nejlepší kamarádky dobře uvědomovaly. Zásadním a osudovým momentem byla jejich domluva, že jedna se vzdá své lásky ve prospěch druhé, která svou lásku ztratila. Byla to krutá hra s mužským egem a vyústění to jen potvrdilo. Hra na pravdu vzduch pročistila a vše najednou bylo tak, jak na začátku. To bych nečekala. Film byl vyvážený a příjemný volbou scenérií. Moře a pobřeží bylo uklidňující, herci uvolnění a přirození, byl na ně hezký pohled. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Ten námět je zajímavý, co si budeme povídat. Dvě ženy, dlouholeté kamarády, které žijí v sousedních domech, se navzájem zamilují do svých synů. Tohle není tradiční téma. O to víc vás bude zajímat, jak to vlastně celé dopadne, jak budou události eskalovat. Film využívá celkem zajímavé přechody v čase, kdy celkem snadno uběhne poměrně dlouhé období, které není nijak ohraničeno. Většinou se ale ztrácet nebudete. Co si budeme povídat, filmu chybí nějaké ty vrcholy, místa, která by vás skutečně odrovnala, ale přesto má příběh své vlastní pojetí a dobré tempo. Zajímavý námět, ale přesto se dostavila určitá rozpačitost z výsledku. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Hrozně se mě líbil námět, ale to zpracování je takový povrchní, chybělo mě více dialogů, více scén abych mohl poznat hlavní postavy a chování jednoho z mladých pánů mě přišlo v klíčový okamžik zbytečně hysterické nebo vy si snad vemete někoho stranou "mezi čtyři oči" a pak řvete tak, aby to rušilo i E.T. pří volání domů . Uznávám atmosférku a herečky. ()

Stanley 

všechny recenze uživatele

Upřímně řečeno, pro mě nejzajímavější, co mi tento film přinesl, bylo vyslechnout si názory mých drahých kolegyň v práci, kterým jsem film dodal. Jedna sympatizovala s těmi mladými fešáky i s jejich matkami, druhá považovala film za blbost, protože tohle se přece "nemůže vůbec stát". No a co já? Za mě to vyřkl francouzský název filmu: Perfect Mothers :) ()

Galerie (50)

Zajímavosti (3)

  • Sophie Lowe hraje Hannah a Jessica Tovey hraje Mary. V závěrečných titulcích byly ale jejich role prohozeny. (Nathanielmon)
  • Film se měl původně jmenovat Grandmothers. (R´Hell)

Reklama

Reklama