Reklama

Reklama

Adoration

Trailer 1

Drama, které režírovala Anne Fontaine, je o příběhu dvou žen. Dvěma nerozlučným kamarádkám z dětství se stane něco, co ani jedna z nich nečekala. Zamilují se navzájem do svých synů. Po mnoha letech se o všem dozvědí jejich nastávající snachy. Obě mají co vysvětlovat. (rreal13)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (82)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Jaká je pravděpodobnost, že dvě šukézní milfky, navíc nejlepší kamarádky, mají stejně staré syny, kteří splňují standartní podmínky pro hezouny? A jaká je pravděpodobnost, že se ti dva zamilují do matky toho druhého a matky jejich city opětují? A jako na potvoru jedna je nezadaná a manžel druhé odjíždí za prací do Sydney, což vede k rozbití rodiny. Takže ono by se chtělo říct, že námět je originální, ale on je totálně vymaštěnej. Oukej. I z debilního námětu se dá vytřískat solidní počin. To se tady ovšem nestalo. Když si to tak zpětně přehrávám, tak kluci se zamilujou, ženský se zamilujou a všichni jsou zamilovaný. Jasně, i tady se najde prostor pro moralizování, že to není správné, ale je to vlažné a ani postupem času to na intenzitě nenabývá. A přitom stačilo dát oběma dámám manžely a film se mohl vyvíjet lépe a jinak. Docela mě to štve, protože Naomi i Robin Wright patří k mým oblíbeným herečkám a ačkoliv jsou to právě ony, kdo snese přísnější měřítko, nedokázaly Adore vytáhnout z podprůměru. 30% ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Nejaké dva roky žijú ako šťastná štvorica, ale ako na to budú reagovať ich nastávajúce nevesty a okolie, tak to už je viac zaujímavá rodinná dráma. Mne sa to veľmi páčilo, neokukaná zápletka filmu, skvelé herecké výkony Naomi Watts a Robin Wright (obe na svoj vek vyzerajú luxusne, tak sa chlapcom ani nedivím, že sa stalo, čo sa stalo) a všetko dokresľuje nádherné pobrežie Austrálie, kde sa naša ľahšie erotická dráma odohráva. Ja nie som ten, kto by niekoho odsudzoval, ale príde mi trošku nechutné chrápať s dieťaťom najlepšej kamarátky alebo kamaráta. Toto smeruje hlavne k úlohe Naomi, tá so synom Robin začala chrápať len preto, keď zistila, že jej syn chrápe s jej naj kamoškou. Na druhú stranu, nech si robí každý čo chce, kedy chce, ale nech sa potom nečuduje tým následkom. ()

Reklama

Juto 

všechny recenze uživatele

Dvojica kamarátiek z detstva nadviažu milostný vzťah so synom tej druhej. Francúzska režisérka Anne Fontaine narába s týmto ťažkým materiálom maximálne vkusne. Je veľkým úspechom ukázať bizarnú dynamiku rodiny a priateľstva hodnoverným spôsobom a zároveň testovať hranice. Emocionálne nabité scény sú dobre postavené a milostné scény nie sú otrasné. Len nastavenie sľubuje viac intríg, než film nakoniec prináša, čo je škoda. 6/10 ()

Mishqo 

všechny recenze uživatele

Čo ak sa vaša najlepšia kamarátka vyspí s vašim synom? A čo ak to prerastie v skutočnú lásku? A čo ak vy začnete podobné emócie pociťovať k jej synovi? Morálna dilema? A čo veľký vekový rozdiel a strach, že vás odkopne kvôli mladšej? ... Tak aj o tomto bol tento film. Hlavné predstaviteľky dodali filmu strašnú iskru a aj keď synovia boli desne nesympatickí, fungovalo to medzi nimi dôveryhodne. Nový nápad, síce trošku poprepletaný klišé scénami ale pozerať sa to viac než dalo. 65-70% ()

Stanley 

všechny recenze uživatele

Upřímně řečeno, pro mě nejzajímavější, co mi tento film přinesl, bylo vyslechnout si názory mých drahých kolegyň v práci, kterým jsem film dodal. Jedna sympatizovala s těmi mladými fešáky i s jejich matkami, druhá považovala film za blbost, protože tohle se přece "nemůže vůbec stát". No a co já? Za mě to vyřkl francouzský název filmu: Perfect Mothers :) ()

Galerie (50)

Zajímavosti (3)

  • Film se měl původně jmenovat Grandmothers. (R´Hell)
  • Sophie Lowe hraje Hannah a Jessica Tovey hraje Mary. V závěrečných titulcích byly ale jejich role prohozeny. (Nathanielmon)

Reklama

Reklama