Reklama

Reklama

Star Wars Spoofs

všechny plakáty

Obsahy(1)

Sestřih těch nejzajímavějších a nejlepších parodií na Star Wars v průběhu let. Objeví se ukázky ze seriálů Simpsonovi, Family Guy, Chicken Robot, nebo Saturday Night Live. (TwoFace)

Recenze (4)

Matty 

všechny recenze uživatele

Tvůrci BD seskupili na jedno místo videa, která bychom jinak museli vyhledávat na YouTube (a nejspíš bychom díky tomu našli také scénky vtipnější) - jiný přínos v této převážně neurážlivé, jen místy nevtipně blbé kompilaci nevidím. Snad ještě ty české titulky... ()

kinej 

všechny recenze uživatele

Reprezentativně pojatý sestřih parodií na Star Wars. Jeho kladem je, že předkládá velmi široký záběr komických scén. Od ukázek z filmů, seriálů až po reklamy a či televizní show. Bohužel jejich kvalita je velmi kolísavá. Nejpovedenější skeče jsou ze Simpsonů, Chicken Robot nebo ze Saturday Night Live. Ostatní scénky jsou již slabší, některé (např. that 70´s show, nebo Family Guy), kdy má být asi za vtip považováno to, že jsou postavy nějakého seriálu ve Star Wars kostýmech, jsou úplně o ničem. ()

pery352 

všechny recenze uživatele

Skvěle poskládané scénky ze světa Star Wars. Nejvíc mě asi bavili první kamerové zkoušky na na postavy. Co víc dodat miluju bonusové materiály na Blu-ray ()

Reklama

Reklama