Reklama

Reklama

xxxHOLiC: Ró

všechny plakáty

Obsahy(1)

Je tomu již deset let, co Yuuko zmizela z tohoto světa. Její blízcí na ni však nikdy nezapomněli a stále čekají na její návrat. Především Watanuki, který zůstal v obchodě přesně tak, jak slíbil. Svět se však točit nepřestal a jak život plynul, každý se postupně vydal svou vlastní cestou. Kupříkladu Doumeki vystudoval obor zabývající se japonským folklórem a posléze se stal univerzitním profesorem. Přesto ale stále Watanukiho navštěvuje, aby zjistil, jak se mu daří. Při jedné jeho další návštěvě s sebou přinese i domácí saké, které dostali on a jeho nadřízený od lidí, kteří si je najali, aby ocenili pozůstalost uschovanou v domácím skladu. Kromě uměleckých předmětů a keramiky však ve skladu naleznou i nejrůznější staré dokumenty, mezi nimiž se nachází i neznámá kouzla a staré knihy psané starodávným rukopisem. I přes svou specializaci však ani Doumeki a ani jeho profesor nejsou schopni dokumenty rozluštit. O každé další návštěvě onoho skladu pak Doumeki natáčí kamerové záznamy, které pak postupně Watanukimu, který nemůže obchod opustit, ukazuje. A právě skrze jeden takový záznam obdrží Watanuki žádost, kterou, jakožto zástupce Yuuko, nemůže odmítnout. (EMIA)

(více)

Recenze (3)

Starletka 

všechny recenze uživatele

Příhody už dospělých hlavních hrdinů. Watanuki přestal blbnout a zvážněl, Doumeki je pořád ten starý dobrý sympaťák, Kohane stále roztomilá, Yuuko citelně chybí. Samotný příběh má hodně mezer a proto vyzní tak nějak do prázdna. Propracovanější animace, pěkný soundtrack. 6/10 ()

mota 

všechny recenze uživatele

Hezke zakonceni pribehu o splnenych pranich. Dospely Watanuki uz konecne prestal jancit kdykoliv se mu neco nelibilo. ()

DaweForeman 

všechny recenze uživatele

Po určité stránce je to konečně perfektní - tím mám konkrétně na mysli vyspělého Watanukiho, který konečně získal rozum a něco dalšího. Na druhou stranu je zde stále mnoho tajemstvích, která nejsou úplně jasná, a také tomu chybí určité srdce (jádro), kdy bez oné důležité osoby to není ono. Každopádně příběh se posunul zase kupředu, kdy je zde mnoho zasádních změn, které by si rozhodně zasloužily delšího zpracování a pořádného vysvětlení. Také nemusím mluvit o určité propasti, kdy chybí určité informace a člověk si to může maximálně domyslet. ()

Reklama

Reklama