Reklama

Reklama

Dva zloději se dostanou do vězení za krádeže aut. Když jim vyprší trest, rozhodnou se znovu spojit své síly a vypracovat plán na únos bohaté paničky, který je má dovést k velkému zisku. Jenže to se parádně přepočítali... (TV Prima)

Videa (8)

Trailer 1

Recenze (61)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Film ma navnadil, lebo je to vraj prequel Jackie Brown, ktory sa venuje postavam, ktore pôvodne hrali Robert De Niro a Samuel L. Jackson. Novi herecki predstavitelia tym pôvodnym nesiahaju ani po clenky. Okrem mien tychto dvoch postav tie dva filmy nemaju nic spolocne. Dokonca ani styl. A to nehovorim o kvalite. Toto je neskutocne nezazivna nuda v ktorej ustredna dvojka unesie Jennifer Aniston a do konca filmu sa tam neustale keca. Samozrejme sa dockame aj nejakej tej sokujucej pointy, ale po tom nekonecnom utrpeni, mi bola ukradnuta rovnako ako cely film. Vlastne ani neviem za co davam 1*. Snad za vypravu, kedze celkom verne navodili, ze sa to odohrava v sedemdesiatych rokoch. 2/10. ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Ze začátku se toto jevilo jako brilantní promyšlený "thriller" na paty šlapající takovým počinům jako např. Sbal prachy a vypadni. Ovšem v polovině to začalo dost nudit a konec mi přišel laciný, useklý, předvídatelný, unylý, prostě ne ... Jediné lákadlo tady byla J. Aniston, která hrát umí a je stále pohledná. ()

Reklama

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Sice nikterak výrazná, či přesvědčivá podívaná, především tedy vinou slabší zápletky, na druhou stranu v žádném případě tady nechci vyloženě Life of Crime kritizovat, neboť jinak jde o poměrně příjemný filmový zážitek, s hodně, hodně sympatickým a přesvědčivým castingem. Zápletka je každopádně, jak jsem zmiňoval, nejslabším článkem, nicméně aby to nevyznělo zas až nějak úplně až moc hanlivě, ona není špatná, trapná, hloupá, nebo já nevím co, spíš ale prostě jen nedisponuje ničím, co by jí dělalo kvalitnější, či zábavnější, než tisíce jiných snímečků. Je skutečně až příliš hodně jednoduchá, průhledná a se zvraty, které rozhodně nejsou zrovna dvakrát originální. Co ovšem tento film naopak zdobí, je výborné obsazení, kde mě asi nejvíce bavili Tim Robbins a Mark Boone Junior ve vedlejších rolích, ale i ty ústřední byli fakt fajn, tedy krásná a nestárnoucí Jennifer Aniston a sympaťák John Hawkes, ti všichni zde prostě tvoří vážně zábavnou partičku, která upřímně baví. Humor zde hledat je pak krapet překvapivě zbytečné, že by mi tu ale vyloženě nějak chyběl, to tvrdit nemohu. Jde zkrátka o takovou milou jednohubku, která rozhodně nenadchne, ovšem nějak se jí vyloženě vyhýbat, by byla určitě škoda a možná i chyba. ()

2-Xtreme 

všechny recenze uživatele

Jackie Brown 2.0, alebo rozšírenie tohto čo už tak dobre poznáme. Nepriamy prequel Tarantinovho filmu sa vydaril a výhodou je, že má priatelnú stopáž 94 minút a tak tu nie su žiadne hluché miesta či zbytočné naťahovanie deju (čo sa pri stopáži 154 min, ktorú má JB (1997) povedať nedá). Celé je to natočené rovnako ako Jackie Brown pomalým tempom a sústreduje sa na dialogy. Napriek tomu čo som teraz napísal, tam nechýba ani akcia a samozrejme to hlavné, čierny humor. Ak vás zaujíma čo robili Ordell a Louis pred udalostami z Tarantinovho filmu, máte rozhodovnie za sebou. Veľmi príjemný film 70% ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Tento film je postavený na perfektnom časovaní udalostí a tak trochu na nepredvídavosti. Ústredná dvojka nič moc, ale dokázali vymyslieť plán, získať informácia a rozbehnúť akciu, ktorá sa nie ich pričinením vyvinula úplne inak. Nacistický kamarát tomu tiež nepridal, no. Anistonka výborná, ona jedným výrazom dokáže povedať toľko vecí. Tým že je to krátka, plné rôznych udalostí, dokáže to udržovať pozornosť, nie je to nasilu vtipné, žiadne fekálne humore a podobne. Za mňa prekvapenie a veľmi fajn. 3 z 5 ()

Galerie (30)

Zajímavosti (4)

  • Natáčení probíhalo v Connecticutu začátkem roku 2013. (gogos)

Reklama

Reklama