Reklama

Reklama

Panama

(festivalový název)
  • Polsko Panama (festivalový název) (více)
Trailer

Obsahy(1)

Jovan právě nastoupil na vysokou školu a našel si svoji první holku Maju, kterou mu všichni závidí. Jovan si chce s Majou užívat především nezávazného sexu, ale Majino podivné chování ho přesto začíná znervózňovat. Na internetu objeví, že před ním Maja skrývá svůj tajný paralelní život, což Jovana uvrhne do spirály nejistoty, lží a zoufalé snahy dopátrat se pravdy o tom, koho milujeme. Co je ale skutečně pravda a co jen výplod Jovanovy fantazie, paranoidních obav a žárlivosti? Oceněný srbský režisér Pavle Vučkovič svým znepokojivým snímkem zkoumá podoby moderní lásky ovládané dostupnou pornografií a sociálními médii. (Febiofest)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (2)

dzira 

všechny recenze uživatele

Přestože mne problémy študáků s jejich láskami a sexem (a jejich fascinace moderními technologiemi) vůbec nezajímají, tak musím říct, že jako film to funguje dobře. Pomalé tempo vyprávění není na škodu. Postupně houstnoucí atmosféra.... Stojí za vidění. Příliš nerozumím tomu, proč to tu má tak nízké hodnocení.... Text, který tu je z Febiofestu není až tak zavádějící. I když asi dostatečně nepřipravil diváky na to, co je čeká. Možná někteří čekali něco jiného.... ()

Vitex 

všechny recenze uživatele

Vlastně (až na drobné detaily ve scénáři) bezchybný film. Skvělí herci, krásná filmařina, aktuální téma poctivě pojaté.. Ale snad proto, že se tvůrci rozhodli vsadit spíš na napětí, než esejistické roviny, nezůstane v divákovi po skončení projekce zas tolik. Napodruhé to určitě bude fungovat jinak a možná i lépe. ()

Reklama

Galerie (72)

Reklama

Reklama