Reklama

Reklama

Echo a sloni z Amboseli

(seriál)
  • Velká Británie Echo and the Elephants of Amboseli (více)
Velká Británie, 2009, 13x30 min

Obsahy(1)

1. díl:
Slonice Echo musí najít potravu a vyhnout se zrádnému bahnu, kde uvízla jiná slonice. Organizace na ochranu slonů Amboseli Trust for Elephants se snaží uvězněné slonici pomoct.

2. díl:
Norah a Soila závodí s časem o záchranu Qualidy z bahna. Polovina stáda slonice Echo odejde a po zabití krávy vypukne mezi Masaji a slony válka.

3. díl:
Soila a Katito hledají Qualidino slůně, které bez ní zahyne. Alicia má problémy s právě narozeným slůnětem, které je příliš pomalé a ostatním nestačí. Sinya spadne do studny.

4. díl:
Ženy z organizace na ochranu slonů Amboseli Trust začnou pátrat po zraněném samci. Masajové se snaží snížit počet slonů, když období sucha nepolevuje.

5. díl:
Slonice Echo navštíví se svou rodinou palmy, aby sežraly poslední listy. Keňská správa divoké přírody musí usmrtit jednoho hladového slona za to, že udupal farmáře.

6. díl:
Zoufale hladoví sloni shánějí potravu na farmách a mláďata začínají trpět podvýživou. U bažiny chrání Echo Edwinu a Elettru, které jsou březí.

7. díl:
Déšť vrátil do Amboseli život a zachránil slony před vyhladověním. Pro jednoho z nich se však srážky dostavily příliš pozdě, neboť Katito zahlédne z letadla mrtvé tělo.

8. díl:
Organizace Amboseli Trust se snaží bez ohledu na nebezpečí udupání pomoct slonovi Isaiahovi, kterého zasáhl oštěp. Možná existuje řešení, jak zabránit slonům, aby ničili úrodu.

9. díl:
Samci se vrátili na pastviny Amboseli, aby se mohli pářit. V celé rodině Echo vládne vzrušení, neboť to znamená, že samci budou bojovat o právo pářit se.

10. díl:
Souboj mezi sloními samci Vronskym a Gomerem se vleče už třetí den a stává se tak nejdelší bitvou v historii Amboseli. Který z nich si vybojuje právo pářit se se slonicí Dorie?

11. díl:
Elettra, neteř zkušené slonice Echo, je poprvé matkou a musí se toho hodně naučit. Zapomene hlídat své třídenní mládě. Poučí se včas, než dojde k tragédii?

12. díl:
Echo a její rodina se koupou v bahně. Edwina, vnučka Echo, se odtrhne od stáda, aby mohla porodit, avšak lvi jí připomenou, jak je obtížné vychovávat slůně bez pomoci.

13. díl:
Zkušená samice Echo a její rodina, které sleduje americká vědkyně Cynthia Mossová, i nadále bojují o přežití v Amboseli. Co na ně čeká? (oficiální text distributora)

(více)

Galerie (8)

Reklama

Reklama