Reklama

Reklama

Uběhly dva roky od posledního flámu v Bangkoku. Phil, Stu a Doug žijí poklidně ve svých domovech. Tetování byla odstraněna laserem a rejstřík vymazán. Jediný nespokojený člen party je Alan, který stále postrádá smysl života. Před půl rokem přestal brát předepsané léky a jeho chování nabírá čím dál obludnějších asociálních rysů, které postupně vedou k infarktu a smrti jeho otce. Po pohřbu ho trojice přátel přemluví k pobytu v léčebně. Cestou jsou ale přepadeni mafiány, jejichž šéf si nechá Douga jako rukojmí a ostatním dá časové ultimátum. Musí najít a chytit jejich starého známého Leslieho Chowa, který uprchl z thajského vězení a ukradl 21 milionů dolarů ve zlatě. Podaří se jim ho vystopovat a vrátit ukradené peníze, nebo se to opět nějak zvrtne? (TV Nova)

(více)

Videa (6)

Trailer 2

Recenze (942)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Rozhodne lepsi nez druhej dil, ale na prvni to nema. Pribeh docela sikovne vyuziva udalosti z minulejch dilu, ale jinak na me celej film pusobil spis jako nejakej thriller a komiku tu obstaravaj vicemene jen Galifianakis a Jeong, coz sice neni vylozene na skodu, tyhle dve hovada umi sebetrapnejsi for perfektne podat, ale ve vysledku tu tech masakralnich foru zas tak moc neni. Ale celej film svizne odsejpa a i kdyz se clovek vylozene nevali smichy po zemi, bavi se vicemene neustale. Takze ja jsem spokojenej. ()

Hild 

všechny recenze uživatele

To byl tak strašně zbytečný a nudný film. Tvůrci vařili z vody, hlavní zápletka je úplně nesmyslná a do této trilogie vůbec nezapadá. Do komedie má Pařba na třetí hodně daleko, tvůrci se spíše pokoušeli o jakési krimi, v němž mě neskutečně otravoval ten Číňan, byla jsem až překvapená, kolik prostoru mu dali a vyloženě mě to štvalo. Ospalé herecké výkony, takový Bradley Cooer mi po celou dobu přišel, že jeho největší přání během natáčení bylo, ať už je to konečně všechno za ním. No snad už je to celé i za námi, další pokračování už prosím ne, jedničku si ale každopádně pořád ráda někdy pustím. ()

Reklama

Pethushka 

všechny recenze uživatele

A ta pařba je kde? Nebýt Alana, moje hodnocení by bylo hodně, hodně bídné. Díky pár světlým chvilkám, které by se daly spočítat na jedné ruce, se pokusím na tuhle "srandu" zapomenout a budu si pamatovat vlčí smečku tak, jak ji znám z prvních dvou dílů. Jako by ti kluci vyrostli z puberty... Slabé 3*. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

"Nikto nechce vidieť Chow!..." Tvorcovia vsadili na najväčšieho machra zo všetkých dielov a urobili dobre. Chow vždy bol a je korením tejto série. Je to poriadne slizský a nepredvídateľný parchant so super debilným a chytľavým smiechom, ktorý ma vždy pobaví. Scenár nebol z kategórie najhorších, Goodman bol príjemným osviežením, ale humoru by mohlo byť o niečo viac. Práve to je merítko úspechu v takto ladených filmoch. Celkom dobre som sa bavil, hlavne Chow dobre hláškoval a priblblo sa rehotal, ale nejaká veľká explózia smiechu neprišla...Až, úplne nečakane po záverečných titulkoch, keď som sa naťahoval po ovládači, že to vypnem, prišla vsuvka, kde sa zjaví úplne nahý Chow (Hellou bitches!!). Keď som zbadal medzi jeho nohami a klbkom chlpov schovanú zapichnutú hranolku, tak som naozaj vybuchol. Slabšie štyri hviezdy, hlavne za drsného Chowa. Mám pre neho slabosť. 70%. ()

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

Nuda a dokonalý příklad zcela zbytečného pokračování, které vůbec netuší kam by mělo směřovat. Tradiční neduh většiny sequelů, že oblíbeným ujetým vedlejším postavám se dostane mnohem většího prostoru, čímž naprosto přijdou o svou dřívější údernost je tu v případě Alana a Chowa využit bezezbytku. Smutný konec Wolfpacku. ()

Galerie (102)

Zajímavosti (37)

  • Ve scéně, kdy Alan (Zach Galifianakis) v obchodě s hudebními nástroji shodí na zem pouze kytaru, sebere poté o jeden hudební nástroj navíc. (Kevin 3171)
  • V každém díle trilogie, když se vlčí smečka setkává po kocovině s Mr. Chowem (Ken Jeong), tak je Chow nahý. (Chipsonator)
  • V roku 2012 Zach Galifianakis (Alan) schudol natoľko, že si kvôli tomuto filmu musel obliecť protetické brucho. (Zeker)

Související novinky

Statham a Law jako zábavní špióni

Statham a Law jako zábavní špióni

11.03.2014

Komediální hvězda Melissy McCarthy stoupá dál. Sookie z Gilmorových děvčat se nedávno mihla ve Čtyřicítce na krku nebo Pařbě na třetí, její kariéru ale nakoply především dva velké komediální hity.… (více)

Reklama

Reklama