Reklama

Reklama

Uběhly dva roky od posledního flámu v Bangkoku. Phil, Stu a Doug žijí poklidně ve svých domovech. Tetování byla odstraněna laserem a rejstřík vymazán. Jediný nespokojený člen party je Alan, který stále postrádá smysl života. Před půl rokem přestal brát předepsané léky a jeho chování nabírá čím dál obludnějších asociálních rysů, které postupně vedou k infarktu a smrti jeho otce. Po pohřbu ho trojice přátel přemluví k pobytu v léčebně. Cestou jsou ale přepadeni mafiány, jejichž šéf si nechá Douga jako rukojmí a ostatním dá časové ultimátum. Musí najít a chytit jejich starého známého Leslieho Chowa, který uprchl z thajského vězení a ukradl 21 milionů dolarů ve zlatě. Podaří se jim ho vystopovat a vrátit ukradené peníze, nebo se to opět nějak zvrtne? (TV Nova)

(více)

Videa (6)

Trailer 2

Recenze (942)

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Nečekaný návrat skoro na úroveň jedničky. Timing je tu vše a i ty nejlacinější vtipy se daří prodávat vhodným načasováním a provedením ze strany herců. Pokud se něco nevydařilo, tak natahovaný závěr. Přijetí má tenhle film nejslabší ze tří dílů, což nechápu - rozhodně je lepší než dvojka, po které už jsem nečekal skutečně nic. Milé překvapení za 3 a 1/2 (mezi třemi a čtyřmi se mi rozhoduje těžko). ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Vždy som chcel mať žirafu. Žirafy sú ako ja. Majestátne, zadumané a vysoké.“ Príbeh Vlčej svorky sa uzatvára a to síce popretím trademarkového konceptu (tentokrát sa motív amnézie objavuje až v potitulkovej scéne), ale to vôbec nevadí, lebo napriek tomu vás čaká nálož a smrť brutálnych hlášok („Mne to nevadí, som zrodenie zla.“; „Nejako sa dohovorme, nechceš vyfajčiť?“), dialógov („V tom hoteli už nie je.“ – „A nemôže to byť spôsobené náhodou tým, že proste odišiel??“ – „To hovoríte vy.“), postáv (okrem starých známych privítame vydarených nováčikov Johna Goodmana a Melissu McCarthy), nápadov, scén a absurdných zvratov (ukradnutie druhej polovice). Čiže za mňa super. Ale... naozaj 80 miliónový rozpočet??? ()

Reklama

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Tak trojka se mi líbila víc než dvojka. Dvojka opravdu drsně kanibalizovala Vegas, trojka jen letmým naťukáváním navazuje na první díl, ale sama jede v originálnívh kolejích. Kromě jedné epizodky diváka s oběma díly spojují jen hlavní hrdinové. Byla to taková oddychovka, ne že bych se u toho mlátil smíchy, ale tak nějak mi už členové Vlčí smečky přišli jako dobří známí (aby ne když je člověk vidí už potřetí). Co mi utkví asi na dlouho v hlavě bude jedna z nejneerotičtějších scén co jsem kdy viděl. Za mně jsou to 3 lízátka. * * * ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

V porovnání s předchozími díly je ten třetí s paradoxním názvem "Pařba" na třetí ten nejmíň vydařený. Příběhově to nebylo zas tak hrozné, vcelku se mi líbili i určité zápletky a humor byl místy též povedený, ale bohužel už to nemá takový nádech jako předešlé pařby ve Vegas a v Bangkoku. Celý film by se vlastně mohl jmenovat Hon na Číňana, protože co je to vlastně za pařbu (dokonce na třetí) když se zde vůbec nepaří? ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Velkolepé zakončení komedie, ve které to odnesou kohouti, žirafa i Johny Cash. A stejně to nestačilo. Pařba sice ani napotřetí rozhodně nenudí a ty necelé dvě hodinky utekly až překvapivě rychle. Už mi tam ale chybí ta pohodovost, svěžest a v některých momentech se až příliš tlačí na pilu. Alan už tentokrát zabírá až příliš prostoru, při scénách s Melissou McCarthy bych si nejraději vystřelil mozek z hlavy a v poslední třetině by se daly povedené fóry napočítat na prstech jedné ruky. Mezi hlavní trojicí to však pořád funguje, některé scény jsou opravdu vynikající (žirafa, slaňování do apartmá, potitulková scéna) a John Goodman si tu svoji roličku také užívá, co to jde. Jen to srovnání se stále výtečnou jedničkou je malinko bolestivé. Tu bych si totiž mohl pouštět stále do kolečka prakticky neustále, trojka se mi však již den po projekci skoro celá vykouřila z hlavy a nějak nemám chuť si ji zopakovat.60% ()

Galerie (102)

Zajímavosti (37)

  • V každém díle trilogie, když se vlčí smečka setkává po kocovině s Mr. Chowem (Ken Jeong), tak je Chow nahý. (Chipsonator)
  • S rozpočtom 103 miliónov amerických dolárov je snímka najdrahšia spomedzi dielov trilógie. Jednotka sa zaobišla s 35 miliónmi a dvojka s 80 miliónmi. Čo sa týka zárobkov počas otváracieho víkendu v amerických kinách, stojí na tom najhoršie. Ledva nazbierala 43 miliónov amerických dolárov, kým prvá časť dosiahla sumu necelých 45 a druhá skoro 86 miliónov. (Don Jebal)

Související novinky

Statham a Law jako zábavní špióni

Statham a Law jako zábavní špióni

11.03.2014

Komediální hvězda Melissy McCarthy stoupá dál. Sookie z Gilmorových děvčat se nedávno mihla ve Čtyřicítce na krku nebo Pařbě na třetí, její kariéru ale nakoply především dva velké komediální hity.… (více)

Reklama

Reklama