Reklama

Reklama

Uběhly dva roky od posledního flámu v Bangkoku. Phil, Stu a Doug žijí poklidně ve svých domovech. Tetování byla odstraněna laserem a rejstřík vymazán. Jediný nespokojený člen party je Alan, který stále postrádá smysl života. Před půl rokem přestal brát předepsané léky a jeho chování nabírá čím dál obludnějších asociálních rysů, které postupně vedou k infarktu a smrti jeho otce. Po pohřbu ho trojice přátel přemluví k pobytu v léčebně. Cestou jsou ale přepadeni mafiány, jejichž šéf si nechá Douga jako rukojmí a ostatním dá časové ultimátum. Musí najít a chytit jejich starého známého Leslieho Chowa, který uprchl z thajského vězení a ukradl 21 milionů dolarů ve zlatě. Podaří se jim ho vystopovat a vrátit ukradené peníze, nebo se to opět nějak zvrtne? (TV Nova)

(více)

Videa (6)

Trailer 3

Recenze (942)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $103miliónovTržby USA $112,200,072Tržby Celosvetovo $362,000,072Tržby za predaj Blu-ray v USA $6,968,835 //počet predaných kusov 313,423 Tržby za predaj DVD v USA $7,503,854 //počet predaných kusov 438,706║ nuž trapošina do tretice čo viac dodať, toto ide úplne mimo misu zábavnosti, toto z dvomi troška zábavnejšími scénami na komédia fakt nestačí, a zas záhada čo na takomto niečom môže stáť $100miliónov, jedine fakt honoráre za nič /15%/ ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Kvalita bohužel díl od dílu klesá a do budoucna si tak nezbývá než přát, aby Tod Phillips už raději nikdy znovu nepařil. Jak byla dvojka osvěžující a přímočará, tak o třetím dílu to sice platí dvojnásob a snaha o vynalézavé zauzlení příběhu ze strany tvůrců se musí ocenit, ovšem tahle bláznivá road movie už má s legendární jedničkou tak málo společného, že by snad měla mít i zcela jiný název. Což o to, zábavy je věru dost a kadence vtípků je větší než kdykoli předtím, ale akční příběh propletený gangstery a uloupeným zlatem tentokrát film spíše pohřbívá a ve finále působí úplně zbytečně a místy křečovitě, jako by sloužil opravdu jen k povinnému završení nadějně rozjeté trilogie. Křeč se navíc přenesla i na herce, kteří ve většině případů nemají co hrát a divák k nim zachovává určité sympatie jen skrze nostalgické vzpomínky na staré dobré časy. Galifianakis a Jeong se jediní se svou prací zžili, což ale v tomhle případě prostě nestačilo. 65% ()

Reklama

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

- I Believe I Can Fly - Todd Phillips testoval v mainstreame hranice čierneho a zvrhlého humoru. Napadlo ma The Hangover: Into Darkness :) Je to iné ako predošlé časti a chápem, keď budú skalní fanúšikovia jednotky sklamaní, pretože scenár trochu zabúda na Phila a Stua a humor je tiež na inej (vyššej?) úrovni. Všetko to ale slúži iba pre prospech veci, dokonca aj scény, nad ktorými budete krútiť hlavou. 85%, výborná zábava, najlepšia časť a mne osobne tam chýbala iba tradičná Stuová pesnička. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Partia tvorcov pochopila, že po druhýkrát použiť ten istý kopirák by asi naozaj neprešlo a tak musím hneď na začiatku pochváliť jednoduchý nápad, od ktorého sa odvíjala hlavná zápletka. Postavám sa nič vyčítať nedá a ešte stále dokážu rozochvieť divácke bránice na základe tých istých defektov v ich charakteroch. Pribudol však ťahúň v podobe Johna Goodmana, ktorým bol špičkovou voľbou. Fóry a hlášky si udržiavajú šialenú úroveň, ale ich výbušnosť už stráca na intenzivite. Sem-tam sa podarí dobrý zvrat, no napriek tomu ostáva jednotka neprekonaná. Do záverečných titulkov som mal malú nádej, že odniekiaľ predsa len do tretice vybehne Tyson s tigrom na obojku, ktorý by bol pre mňa tou pomyslenou čerešničkou. Napriek tomu prekvapujúco veľmi poctivá bodka za touto skvelou sériou. 85%. ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Ešte omnoho zbytočnejšie ako dvojka. Všetky dobré fóry (okrem fakt skvelého twistu s vilou) boli v traileroch, a ani tam nefungovali veľmi dobre. Ten "príbeh" s mafiánom a hľadaním "toho otravného žltého zmrda" je hrozne nasilu a vlastne nedáva žiadny zmysel. Herci sa očividne nudia, snáď okrem Zacha. Normálne by som bol radšej, keby znovu prevarili "hangover" koncept a urobili z toho ešte väčšiu divočinu ako minule. Jediné, čo funguje, sú vážnejšie a "emocionálne" momenty. Čo je fajn, ale keď v komédii šlapú iba vážnejšie momenty, niečo je zle. ()

Galerie (102)

Zajímavosti (37)

  • Ve filmu si opět zahrál i režisér Todd Phillips. Tentokrát postavu platící prostitutce, kolem které letí Chow (Ken Jeong) s padákem. (BigCake)
  • Na konci filmu, když má Stu (Ed Helms) zvětšená prsa, měl by na nich mít patrné opuchnutí a jizvu. (A7X92)
  • Ve scéně, kdy je Chow (Ken Jeong) převlečen za policistu, má zbraň Glock 17 ráže 9x19 mm. (dc125)

Související novinky

Statham a Law jako zábavní špióni

Statham a Law jako zábavní špióni

11.03.2014

Komediální hvězda Melissy McCarthy stoupá dál. Sookie z Gilmorových děvčat se nedávno mihla ve Čtyřicítce na krku nebo Pařbě na třetí, její kariéru ale nakoply především dva velké komediální hity.… (více)

Reklama

Reklama