Reklama

Reklama

The Other Dream Team

  • Litva Kita svajonių komanda
všechny plakáty
Trailer

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

neoBlast 

všechny recenze uživatele

Dokument, který musí být nám Čechům blízký - však i my jsme byli uzurpování těmi "ošklivými Sověty". Litevci se v dokumentu vykřičí a Američané (a nejenom oni), kteří neví kde nějaká "Lithuania" leží, si pobrečí. Přehlédneme-li evropské reálie, je to vlastně klasická underdog story, ne tak kvalitní a srdcetahající pochoutka jako ESPN dokumenty ze série 30 for 30, ale stále nadstandardní. 65 % ()

Zeck 

všechny recenze uživatele

Američanům došel patos na domácí půdě, tak se museli porozhlédnout jinde (o hlavní roli se ale nepřipravili). No, jistě, tento tým musel být bronzem z OH jistě nadšen, musela být nadšená i celá Litva z nově získané nezávislosti, jen to zkrátka asi nedokážu patřičně ocenit, jelikož přesně tohle zažíval celý východní blok, ze kterého pocházím i já, takže můžu Litevce litovat maximálně za to, že museli reprezentovat SSSR, ale tam veškeré rozdílnosti končí. A vzhledem k tomu, že v roce 68 nám sem vtrhli "udělat pořádek" taky a basket mě nudí, navíc jsem neznal jediného hráče, který tam mluvil, tak tento dokument asi nebyl tak nějak pro mě. 60% ()

Reklama

u.mojitko 

všechny recenze uživatele

Dobré úmysly sovětských bratří poznala na vlastní kůži i Litva, a obdobně jako my v hokeji, oni vyjadřovali vzdor basketbalem. Pěkná, hořko-sladká podívaná. ()

Reklama

Reklama