Reklama

Reklama

Město nemrtvých

  • USA Battle of the Damned (více)
Trailer 1

Po propuknutí smrtící virové epidemie se žoldák Max Gatling staví do čela přeživších a společně s několika chatrnými roboty bojuje proti ohromné přesile nakažených. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (173)

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

No rozhodně to mohlo bejt horší ale zázrak to taky neni. Plus filmu je to že tak nějak tuší že je na hovno a kombinace zombie/roboti je ve filmu podaná skoro jako komedie což lze soudit už od scény kdy je Rudolf přivede a všichni pozdraví AHOOOJ. Jinak je to klasický DVD béčko jakejch jsou tuny. EDIT zrovna koukám jak se s tim režisér nesral a obšlehnul ty roboty ze svýho minulýho filmu :)) ()

ywo666 

všechny recenze uživatele

Nič moc. To, že sa jedná o lacný film, bolo jasné. Ale to, že tam bude mať Lundgren málo hlášok už je problém. Akcie je dosť, ale je vcelku jednoduchá. Proste idú a strieľajú (alebo mlátia) zombíkov všetkých čo je po ruke. Potešila hlavne akčná scéna s Dolphom pripútaným o lampu. Páčilo sa mi, že sa tvorcovia s ničím nesrali a násilie je skutočne drsné. Ale na druhú stranu ma zas neskutočne srala hlavná hrdinka za ktorú musím strhnúť aspoň 5% z hodnotenia. A nepomohlo jej ani, že bola celkom jebateľná. Takže normálne by som dal 50% mínus spomenutých päť trestných bodov = 45% => 2*. Pridať 2-3 Dolphove hlášky, 1 mega rozpočet a vymeniť hlavnú ženskú postavu, tak je to veľmi solídna Lundgrenovka. Dúfam žen ďalšie projekty švédskeho dlháňa budú lepšie. ()

Reklama

Terva 

všechny recenze uživatele

Jak jinak začít, než citátem. A to celkem pravdivým citátem. CITÁT - Tohle byla ztráta času........ Je to šíleně natočený. Lungren už sotva chodí, natož běhání. V některých běhacích záběrech to vypadá na dubléra. Reálná kamera tu komedii ještě vylepšuje. Po půl hodině hloupých dialogů mě to přestávalo bavit. Pak přijdou roboti a to už jsem šel do kolen. CITÁT - Musíme být neviditelný........ Celkem zklamání. Táhne se to jako nakažená krev, nic se tam pořádně neděje, příšerná hudba a logiku tu moc nehledejte. CITÁT - Co budeme dělat?....... No nekupte to za 49 korun. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Typické béčko na téma zombie, byť několikrát se ve filmu tvrdí, že o zombie nejde. Max vezme dobře placenou práci - z městy zamořeného smrtící epidemií má přivést dceru vysoce postaveného muže, který je mimo jiné jedním z hlavních viníků celé tragédie. Cesta zamořeným městem není samozřejmě procházkou růžovým sadem. Max je jakýmsi klonem Ramba, který bez jediného kousnutí rube nakažené po desítkách, možná i stovkách, a k tomu mlčí jako Conan. A ani po nalezení dcery nemá zdaleka vyhráno. příjemným zpestřením jsou roboti, kteří dávají filmu přeci jen punc jinakosti. Místy pěkný vizuál kazí jen prasácká kamera v případě útoků a útěků. Já chápu, že to vypadá věrohodněji, mé oči to však nechápou. Hodně dlouho jsem film odkládal, a hle, je to rychlá (až na to žvanění ve třetí čtvrtině) a na jedno podívání obstojná akční vybíjená. p.s.  zdejší obsah se už snad ani víc mýlit nemůže ()

ZdenoLo 

všechny recenze uživatele

Dolph Lundgren v zombie horore sa prekusnúť ešte s ťarchou dá, ale keď na plac vylezú humanoidní roboti tak to už neviem či sa mám smiať alebo plakať od údivu. Ale ak horda zombie napadne a premení robota na "zombie robota" tak to už sa mi chce grcať. Starý dobrý Dolphi asi stráca kondičku. Keď som sledoval jeho beh, tak mi to pripadalo ako keby bol 7 rokov v kóme. Scéna keď nasadli do auta bez motora a roboti ich začali roztláčať...no to som sa smiechu neudržal. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (4)

  • Názov filmu sa objaví až v 15. minúte. (Johnny.ARN)
  • Film byl vybrán na prestižní festivaly Sitges International Fantastic Film Festival, Sci-Fi-London Oktoberfest a Detroit Zombie Con. Film byl poprvé uveden v Německu v srpnu 2013 (v omezeném počtu projekcí a na Blu-ray a DVD). Ve Spojených státech vyšel 18. února 2014 na Blu-ray/DVD. V kinech byl uveden ve Spojených arabských emirátech, Indii, Libanonu a Jižní Koreji. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama