Reklama

Reklama

Talihina Sky: The Story of Kings of Leon

všechny plakáty

Recenze (3)

anniehall 

všechny recenze uživatele

Průměrný dokument, který naznačuje z jakého prostředí kluci z KOL přišli a dost možná kam míří. Je zajímavé, jak se názory diváků různí. Na IMDB se recenzenti rozplývají nad tím, jak do hloubky ten dokument jde, jak syrově odhaluje pravdu a zadírá se pod kůži, přičemž vrcholem by mělo být Calebovo upřímné doznání na závěr. No, tak ono to je trochu jinak. Portrét partičky je možná syrový a nepřikrášlený, nicméně žádná zásadní odhalení se nekonají. V závěrečných sekvencích Calebovi k upřímnosti dopomohlo pár skleniček, takže se divák nakonec dozví, že si náš malý rebel už v životě vyzkoušel téměř všechno, tedy krom homosexuálního styku, a to prosím několikrát zdůrazněno! Na mě to tedy jako celek působí poměrně věrohodně, nikoliv však objevně či ohromujícím dojmem. A víc muziky by taky neškodilo. Mám totiž kluky opravdu rád, a to především kvůli hudbě... nikoliv kvůli jejich světonázoru či duchovní rozpolcenosti. ()

efialtes 

všechny recenze uživatele

Dobrý a to objektivně dobrý,protože KOL fakt extra nemusim.Potvrdilo se mi sice,že to je taková namachrovaná partička,nicméně záběry z tý jejich bažinatý domoviny a dostatek prostoru pro jejich obskurní (a veskrze sympatický) příbuzenstvo mě bavilo hodně.Kluci dospějou a dozrajou,talent už maj,Ježíš to zařídí. ()

Dejna 

všechny recenze uživatele

Mně se to moc líbilo a kluci mají můj obdiv, že se nestydí zveřejnit některé.. skutečnosti :-) a ukazují věci tak, jak jsou - bez příkras a bez přetvářky, to je rock'n'roll, přátelé! Například scéna, kde Nathan dořvává Caleba před vystoupením, že se chová jako hovado (chtěla jsem použít výraz od č :-) mě nechala s otevřenou pusou.. V podobném duchu jsou natočena i "Only by the night home videos" - doporučuju oba dokumenty všema deseti, je vždycky zajímavé nakouknout do domovů a zákulisí jedné z nejlepších rockových kapel současnosti. No.. prostě je žeru! :-) ()

Reklama

Reklama