Reklama

Reklama

VOD (1)

Před dvaceti lety ve školní knihovně zahynulo pět studentů. Z neznámých důvodů tam vypukl požár, oni uhořeli a od té doby tam jejich duše straší. Jakoby se od školy nemohly odpoutat. Možná je spojuje tajemství, které má být odhaleno. Možná je čas objasnit starou tragédii a pomoci jim dosáhnout klidu. Možná budou muset dokončit jednu důležitou věc: složit maturitu... Bláznivá komedie o partičce středoškoláků, kteří jako duchové dokážou vstupovat do živýh lidí, pohybovat předměty a obrátit celou školu vzhůru nohama. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (165)

Antaeus 

všechny recenze uživatele

//"MOŽNÁ JE TEN KLUK MRTVEJ?" "VIDÍTE? TO JE ONO! KONEČNE POZITIVNÍ MYŠLENÍ!"// Zopár vtipov, niekoľko vtipných scénok, trocha romantiky. Trikov na duchárinu na môj vkus málo, ale aspoň sú fajn. V pohode filmík. Na jedno pozretie s kočkou (alebo v mojom prípade s manželkou) poboku tučná pohodička ;) ()

Bellatrish 

všechny recenze uživatele

Velice příjemný film, který hned nabírá svižné tempo. Komedie typu "teenage", která se rozhodně řadí k těm lepším. Od začátku, až do konce je sice předvídatelná a ne každý vtip byl opravdu vtipný, ale herci byli příjemní a příběh (ne zrovna originální) byl také dobře podaný. Na druhou stranu, některé vtípky byly opravdu výborné (Můžeš do ní vstoupit, ale já bych měl strach) a vryly se mi do paměti. Také mohu ujistit romantické duše, že se dočkají i pěkné "love story". Takže, co více říci? Neurazí, pobaví, je příjemnou oddechovkou a na některé herce je více než pěkný pohled :-). I přesto, že jsem si dlouho pohrávala s myšlenkou jestli dát 3, nebo 4 hvězdičky, nakonec zůstávám u 4 a jsem si jistá, že se na Maturitu duchů někdy s chutí podívám znovu. Sice se nejedná o nic světoborného a převratného, ale vzhledem k mému očekávání se stala příjemným překvapením a myslím si, že za shlédnutí stojí. ()

Reklama

kareen 

všechny recenze uživatele

Když jsem si pouštěla tuto duchařskou španělskou komedii,tak jsem od ní nic moc nečekala,ale nakonec mě samotnou překvapilo,jak příjemně mi těch 88 minut uběhlo.Není to něco,kde by jste se smíchy za břicho popadali,ale sympatické postavy a celková pohoda,která z toho sálá řadí tento film mezi ty zábavnější,kterým se vyplatí dát šanci. ()

Lucius55 

všechny recenze uživatele

Možná je to těma práškamama, co beru proti bolesti, ale vydržel jsem se dívat až do konce;-) Ale pěkně popořadě: Nejdřív jsem se začal dívat jen proto, abych se utvrdil, že tenhle film bude jen obyčejná úsměvná trapárna pro náctileté, jen ne z americké, ale ze španělské produkce. K mému překvapení však začátek předčil má očekávání a já se příjemně bavil. škoda že mi to nevydrželo až do konce, kde úsměvnosti ubývalo na úkor trapnosti. Ale tak hrozné, abych to vypnul, to určitě nebylo;-) ()

Wyrdas 

všechny recenze uživatele

"Kokain před zkouškou, amfetamin, pervitin, efedrin - všechno. A klidně i další, vím, kde to sehnat"... mám dojem, že nejen tyto návrhy, ale i následující vylepšení sexuální výchovy by slavila úspěch. A dost pravděpodobně to vše pan scénárista sám praktikoval během natáčení. Poměrně zábavný snímek, svižně odsýpá a podařilo se mu vyvarovat slepých míst. Dokonce ani ten konec nebyl tak kýčovitý. Příjemná změna oproti těm sračkám, co nám servíruje Hollywood. Doporučuji na odreagování třeba s rodinou. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (1)

  • Hlas Angely (Anna Castillo) při zvěvu "Requiem" od Mozarta předabovala herečka a zpěvačka Miriam Mendiola. (Cheeker)

Reklama

Reklama