Reklama

Reklama

VOD (1)

Před dvaceti lety ve školní knihovně zahynulo pět studentů. Z neznámých důvodů tam vypukl požár, oni uhořeli a od té doby tam jejich duše straší. Jakoby se od školy nemohly odpoutat. Možná je spojuje tajemství, které má být odhaleno. Možná je čas objasnit starou tragédii a pomoci jim dosáhnout klidu. Možná budou muset dokončit jednu důležitou věc: složit maturitu... Bláznivá komedie o partičce středoškoláků, kteří jako duchové dokážou vstupovat do živýh lidí, pohybovat předměty a obrátit celou školu vzhůru nohama. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (165)

Antaeus 

všechny recenze uživatele

//"MOŽNÁ JE TEN KLUK MRTVEJ?" "VIDÍTE? TO JE ONO! KONEČNE POZITIVNÍ MYŠLENÍ!"// Zopár vtipov, niekoľko vtipných scénok, trocha romantiky. Trikov na duchárinu na môj vkus málo, ale aspoň sú fajn. V pohode filmík. Na jedno pozretie s kočkou (alebo v mojom prípade s manželkou) poboku tučná pohodička ;) ()

Nach 

všechny recenze uživatele

Příjemná komedie na páteční večer, která sice nemá v originalitě co nabídnout, ale s vtipem jede od první do poslední minuty. Některým místům se od srdce zasmějete, někde budete kroutit hlavou nad nějakými nelogičnostmi. Herci jsou průměrní, scénář také. Za mě se jedná o filmové dílko, u kterého sice neskáči radostí, ale též se ani nepropadám hanbě za tvůrce. prostě čistý průměr, který zapadne mezi ostatní průměry. 70% ()

Reklama

HEED 

všechny recenze uživatele

Z fleku dávám plný počet, proč? Je to pravý opak prciček, a přitom baví snad dvakrát tolik. Oldschoolová hudba, příjemně stravitelné charaktery jednotlivých postav. To osvěžení ze Španělska je tak čerstvé, tak nadupané skvělým humorem. Dlouho jsem se tak nenasmál u komedie. Rozhodně se nejedná o další Hollywoodskou tuctovku. Od tohohle by se měli amíci poučit, a už začít točit něco slušnějšího, než jen tuctovky stavěné na fekálním humoru. Přesto film podle mě není určen pro žáky školou povinné. To všechno příjemně zakomponováno do 88 minut včetně závěrečných titulků. Film se jen těžko prosadí na našich komerčních TV, pokud se k němu však nějakým způsobem dostanete, nebudete litovat. Jinak, stavět tento film vedle např. sexy párty nebo snad prciček je hloupost, proto plné hodnocení. ()

Bellatrish 

všechny recenze uživatele

Velice příjemný film, který hned nabírá svižné tempo. Komedie typu "teenage", která se rozhodně řadí k těm lepším. Od začátku, až do konce je sice předvídatelná a ne každý vtip byl opravdu vtipný, ale herci byli příjemní a příběh (ne zrovna originální) byl také dobře podaný. Na druhou stranu, některé vtípky byly opravdu výborné (Můžeš do ní vstoupit, ale já bych měl strach) a vryly se mi do paměti. Také mohu ujistit romantické duše, že se dočkají i pěkné "love story". Takže, co více říci? Neurazí, pobaví, je příjemnou oddechovkou a na některé herce je více než pěkný pohled :-). I přesto, že jsem si dlouho pohrávala s myšlenkou jestli dát 3, nebo 4 hvězdičky, nakonec zůstávám u 4 a jsem si jistá, že se na Maturitu duchů někdy s chutí podívám znovu. Sice se nejedná o nic světoborného a převratného, ale vzhledem k mému očekávání se stala příjemným překvapením a myslím si, že za shlédnutí stojí. ()

Miagy 

všechny recenze uživatele

Vynikajúci oddychový film pre celú rodinu, vhodný na sobotne popoludnie, alebo len tak popri práci :) PLUS: nekomerčný film, plný vtipu, z filmu vyžarovala taká pozitívna energia a nálada, páčil sa mi " americko - neamerický" štýl, bez hlúpeho klišé - myslím tým to, že ak by toto natočili amíci, isto by to bolo naivné, nudnejsie a hlúpejšie, španieli proste vedia točiť filmy a sú v tom majstri. Kladne hodnotím kameru a ten filter, ktorý použili, atmosféra školy a celkové prostredie. Veľmi sympatickí herci a výborné herecké výkony. Dokonalá hudba. MINUS: chýbalo trochu akcie, nejaké rozuzlenie... Film si zaslúži krásne 4 *... ()

Galerie (34)

Zajímavosti (1)

  • Hlas Angely (Anna Castillo) při zvěvu "Requiem" od Mozarta předabovala herečka a zpěvačka Miriam Mendiola. (Cheeker)

Reklama

Reklama